Bajnai Gordon európai uniós illetékesekkel - köztük Johannes Hahn regionális fejlesztési ügyekben illetékes EU-biztossal - folytatott hétfőn Brüsszelben megbeszéléseket, és a Magyarországnak járó támogatás értékének lehetőség szerinti megőrzéséért lobbizott.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az segítene a kohéziós pénzek ügyében ha az Unió látná, hogy jó esély van rá, hogy véget ér ez az unortodoxnak nevezett agymenésük és végre a gazdaságra koncentrálnának.
Szerencsétlen egy helyzet, hogy a jelenlegi ME a kohéziós pénzek ellen lobbizik, amikor Brüsszelben félrebeszél az IMF tárgyalások ügyében.
Dr.luigilongo60
Nem feljelentett, lobbizott az ország érdekében, nem úgy mint annó Baltazár.
Jelenlegi "nagyjainknak" van még mit tanulni.
Csizmás Kond
Azt jóltette, csak azt nem értem, hogy azok akik ott vannak azok miért nem tesznek semmit...mármint a magyar küldötteink...mert ugye Bajnai még csak nem is képviselő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.