Boross Péter volt miniszterelnök szerint aki józanul gondolkodik ebben az országban, annak tudnia kell, hogy a jelenlegi baloldalt kormányra segíteni "több mint bűn, iszonyú hiba lenne", mert szerinte ez a baloldal nem kormányképes, nincs vezető, meghatározó személyisége.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Azt elfelejtette mondani,hogy ŐK indították el az országot a lejtőn . Azzal a nyomorúlt antallal kézen fogva . Több mint 400 céget adtak el a 4 év alatt . Miért nem pofázik a merkúr ügyről ? Máig napig nem fizették ki az árát a német vevők . 42 millió márka . A vén múmia mutogat az MSZP-re . Neki hely de fasza ötletei vannak . Emlékezzünk ki akart ORRbán-ból királyt csinálni ? Kinek jutott eszébe a királyság visszaállításának ötlete ? Azt sem tudta , hogy nyalja a seggét Ődiktátor uraságnak . Jobban tenné ha kussolna a vén barom . Miniszterelnökként is egy nagy nulla volt .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tobikamama
@nyanya001: Na de ilyet tényleg,akkor rájuk kell szavazni,hogy tőben legyenek
tobikamama
@miazero: És most kivan most kijátszat el a bizalmat már akkor is kérdőjeles volt mikor elmentünk szavazni,talán erre szavaztunk,hogy ráncigálják a lábunk alól a talajt ez biztasson jó akik 2 m Ft --ból élnek,és mi van velünk erre várjál gombot.
nemkati
Ez a Boross úgy beszél, mint egy Fidesz-bérenc. "...a nemzeti emlékezet bizottsága, amely az ügynökmúlttal is foglalkozott volna, nem állt fel, és csak a sajtóból értesült arról, hogy ő lett volna a testület elnöke." Így már érthető, beígértek neki egy jó kis posztot ahol kedvére kenegethette volna sz@rral a baloldalt, miközben a sajátjait (netán saját magát) szépen elhallgatta volna. Na ez nem jött ne, de még bejöhet. Vagy kap egy másik ígéretet szeretett Fideszétől. Hacsak addigra már a hamut is mamunak nem mondja, mert már most meglehetősen vén és szenilis.
marlin
Könnyű a Borosnak, hiszen "olyan szállodája neki nem volt", amit a III/II ne drótozott volna be!!
Innen vannak az információi, amikkel zsarol, ( emlékezzünk a Csurkának, vagy a Torgyánnak "átadott" borítékokra) és ezért "védi a listát"!!
vukkocska
@nemkati: Orbán főtanácsadója lett a miniszterelnöksége után. Belügyminiszternek korrekt volt. Utána politikus lett.
Dr. Felipe
Hóbagoly III/III as spicli elvtárs védi az ügynöklistát. Mi ebben a meglepő? Te vén szarzsák, te már egyszer leszerepeltél az Antal kurmányban úgyhogy nem kéne már többet okoskodni. Azt bízd rá a választókra hogy milyen kormányt választanak maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.