A Népszabadságnak több kormánypárti honatya egybehangzóan állította, a miniszterelnök arra vonatkozóan adott tanácsokat a képviselőknek, hogy hogyan győzhet a 2014-es választásokon a Fidesz. - Azt kell kommunikálni, hogy a Fidesz a kisebbik rossz. Magyarország jobban teljesít. Objektíve nem mondhatjuk, hogy jól állunk, hogy szép minden. Ezért kell azt mondani, hogy "jobban, szebben" - állítólag ez volt a kormánypárti képviselőknek szánt miniszterelnöki üzenet. Orbán Viktor állítólag hosszan beszélt a stílus fontosságáról, és azt tanácsolta a képviselőknek, legyenek sima modorúak és megnyerőek. A miniszterelnök a frakcióülésről kiszivárgott hírek szerint bírálta is a képviselőket, szerinte sokan félnek, nincs bennük bátorság, nem hiszik el, hogy győzhetnek 2014-ben.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Ferenc József után szabadon:
Minden nagyon szebben, minden nagyon jobban, mindennel meg vagyok elégedettebben :)
bakegya
Parancsba adta a kisebbik rossz van ,a nagyobbik rossz meg nincs is,csak és csak is OrbánusVictorus kell hogy legyen!
Kell a ressebnek-orbánbarak.
human
Ha belegondolok tényleg kisebbik rossz, ha megválasztják őket. Ha nem válasszák meg, az eddiginél még gáncsosabb fidesz-kdnp ellenzéket kap az új kormány a nyakába. Ott fognak keresztbe tenni ahol tudnak. Teszik ezt majd még dúrvábban, mit az elmútnyócévben. Mert a hatalom mindenek előtt.
musicnummer1
Ne jelszavat adjon ki, hanem a pereputtyát helyezze vissza a putriba,,,,,vezényszóra nem lehet választást nyerni...
scandináv
"sokan félnek, nincs bennük bátorság, nem hiszik el, hogy győzhetnek 2014-ben"...tele a gatyó :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.