Jönnek a közfoglalkoztatás szempontjából kiemelt települések, a jogszabályok ellen vétőket kirakják a közmunkaprogramokból, sokan pedig iskolai kiskertekben dolgoznak majd azon, hogy a menzák saját, friss zöldséggel főzzenek - ez olvasható ki a legújabb kormányhatározatból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Eddig azt hittem,hogy a nyugdíjas rendőri felügyelet mellett kell dolgozniuk a közmunkásoknak az az orr-bán kormány legnagyobb ostobasága .Tévedtem . Tudnak ezek még hülyébbek is lenni . Nem mehetsz gereblyézni Ödön , mert téged 1x már megbüntettek :)) Ekkora marhaságot kitalálni ? ! És ráadásul több 100ezres fizetésért ! Marha fidesz banda . Mi a nyehésséges nyavalyáért nem zavarjuk már el őket a pokolba ?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@marlin: Neked is csak azt tudom mondani mint Rézüstnek! Értettem ! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: papika! Milyen "Korektséged"-rő beszélsz?? Csak egyetlen ilyen mondatot idézzél a besúgótól! Megköszönném! Rajta , várom, " korekten"!
tűzróka1939
@entero: Tegnap 19:51 . Remélem most elégedett vagy ? Szívem szerint kitüntetnélek "A legnemesebb lelkű ember" lovagkereszt érdem rendel . Csodálkozom,hogy még nem avattak szenté . Nem félsz így nyíltan beismerni,hogy mit tettél ? Ezzel azt ismerted el,hogy erőpolitizálsz te is . Vajon kit győztél meg,hogy elvegyék két embertől a megélhetést ? Simán elintézted, hogy éhen haljanak ? Vagy van másjövedelmük ?
entero
@tűzróka1939: Kizárólag piára költötték a pénzt, az egyik ült egy ideig rablásért is, családjuk meg nincs. A gyerekem még azóta is fél. Örüljenek, hogy ennyivel megúszták.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: "Pálinkafőző Rézüst @entero: légyszíves hanyagolj, és ne köss belém állandóan!! Elééééééééééég volt !!! " Én megtenném, de te azóta sem hagytad abba.
tűzróka1939
@entero:Tegnap 23:33 : Részben megértelek , de szerintem másként is meglehetett volna oldani ezt a dolgot . Az csak természetes, hogy megvédi a szülő a gyermekét . De akkor sem szabad visszaélni a hatalommal . Jogi úton is el lehet intézni a dolgot . Mivel gyermeket ért a fenyegetés a bíróság is szigorúbban kezeli az ügyet . Tessék senki nem vádolhat , hogy visszaéltél a "jó kapcsolatom van" kihasználásával .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.