Jönnek a közfoglalkoztatás szempontjából kiemelt települések, a jogszabályok ellen vétőket kirakják a közmunkaprogramokból, sokan pedig iskolai kiskertekben dolgoznak majd azon, hogy a menzák saját, friss zöldséggel főzzenek - ez olvasható ki a legújabb kormányhatározatból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Eddig azt hittem,hogy a nyugdíjas rendőri felügyelet mellett kell dolgozniuk a közmunkásoknak az az orr-bán kormány legnagyobb ostobasága .Tévedtem . Tudnak ezek még hülyébbek is lenni . Nem mehetsz gereblyézni Ödön , mert téged 1x már megbüntettek :)) Ekkora marhaságot kitalálni ? ! És ráadásul több 100ezres fizetésért ! Marha fidesz banda . Mi a nyehésséges nyavalyáért nem zavarjuk már el őket a pokolba ?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Már ideje megregulázni ezeket a közmunkásokat! Minek nézik az országot? Csak ültessenek minél több zöldséget (amit hallanak az úgyis az). Kecsekét is kell tartaniok?

Felháborító, ahogy ezekkel az emberekkel bánnak!!!
tűzróka1939
Eddig azt hittem,hogy a nyugdíjas rendőri felügyelet mellett kell dolgozniuk a közmunkásoknak az az orr-bán kormány legnagyobb ostobasága .Tévedtem . Tudnak ezek még hülyébbek is lenni . Nem mehetsz gereblyézni Ödön , mert téged 1x már megbüntettek :)) Ekkora marhaságot kitalálni ? ! És ráadásul több 100ezres fizetésért ! Marha fidesz banda . Mi a nyehésséges nyavalyáért nem zavarjuk már el őket a pokolba ?!
Nakimaga
"sokan pedig iskolai kiskertekben dolgoznak majd azon, hogy a menzák saját, friss zöldséggel főzzenek - ez olvasható ki a legújabb kormányhatározatból."
- Izraeltől szereznek tapasztalatot a kibucok működtetésére !(régen nagyobb és Tsz volt)
dubitus
@Nakimaga: A kibuc államilag megtűrt és ÖNKÉNTES szerveződés! Gyakorlatilag visszatérés az őskommunizmushoz: mindenki képessége szerint dolgozik és szükséglete szerint részesül a termelt javakból.
.
Látom nap, mint nap a közmunkásokat. Munkaruhaként kapnak egy láthatósági mellényt. Slussz!
Sok hülye még megjegyzéseket is tesz hangosan, ha valaki divatosabb cipőben dolgozik. Ha csak egy kicsit is gondolkodna (nem fáj!), rájönne, hogy az illetőnek nincs másik, eddigi munkájához teljességgel megfelelt, netán alapkövetelmény volt.
A 49ezer nettóból nehogy követelmény legyen ruhatárának cseréje!
.
Emberek, gondolkozzatok! Bármelíikőtök, bármikor közéjük kerülhet!
Egy kis irodalom:
.
Ki marad a végén?
“First they came for the Socialists, and I did not speak out–
Because I was not a Socialist.
Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out–
Because I was not a Trade Unionist.
Then they came for the Jews, and I did not speak out–
Because I was not a Jew.
Then they came for me–and there was no one left to speak for me.”
[Martin Niemöller]

Először jöttek a szocialistákért, és én nem tiltakoztam,
Mert nem vagyok szocialista.
Aztán jöttek a gyári munkásokért, és én nem tiltakoztam,
Mert nem vagyok gyári munkás.
Aztán jöttek a zsidókért, és én nem tiltakoztam,
Mert nem vagyok zsidó.
Aztán jöttek értem - és nem volt senki már, aki tiltakozhatott volna.
keresztapa
Azok akik a rend ellen, közöségellenes magatartásukkal szabálysértéseket, 50 000 Forintt
értékig, más tulajdonát magáénak valja, Bűncselekmény elkövetőit, iskola kerülés, munkaundórral rendelkezők, akik csak segélyért mennek a kifizető helyekre,stb. Akik ezt az intézkedést kritizálják, azok a rend ellen foglalnak állást. Jogkövető állampolgárok elvárják a rendet.
levarosbukta
@Nakimaga: Az idézett mondaton konkrétan besírtam!
szöszmösz
@dubitus: Ez nem doktori! Szerzőt is írhattál volna. Na meg az idéző jel! :).
Zolee75
Rabszolga sors folytatódik Magyarországon!és még hol a vége :S :(
Pálinkafőző Rézüst
@szöszmösz: az angol résznél ott van mindkettő...:))
csikknorisz
Na és? Voltam olyan helyen közmunkás, ahová erkölcsi bizonyítvány nélkül fel se vettek volna. Egyetlen problémám ezzel az volt, hogy csak utólag fizették ki. :)
Proli
@Nakimaga: Kardos G. György: Avram Bogutil hét napja
Olvasd el, három kisregény és onnantól tisztában leszel a modern zsidó állam megalakulásával, történelmével, kibuc mivoltával.
entero
Nagyon helyes. Kettőt már én is kirúgattam, amikor részegen belekötöttek az egyik gyerekembe.
miazavalami
@entero: Néha jobb lenne ha hallgatnál!
kukac50
A Fidesz arra törekszik,hogy akinek nincs rendes munkája az dögöljön éhen!
Orbánnéknál a minimálbér emelése után 2-3 ezer forinttal kevesebbet kapnak kézhez a minimálbéresek mint 2009-ben, a nem emelt minimálbéresek.
entero
@miazavalami: Ne személyeskedj, mert rossz vége lesz. Nem olvastad a propellert?
miazavalami
@entero: Dehogynem! Fenyegetőzöl??? Kérdezni is akartam tőlük , hogy van - e itt protekció? Ki ne tiltsanak már benneteket , akkor kiken fogok mulatni???
Nakimaga
@Proli: Miért gondolod,hogy engem a "modern ,zsidó állam" érdekel,amikor a cikkel kapcsolatos asszociációm leírtam !Nem érdekel!
A kormányt,viszont érdekelheti,ezért javasoltam nekik !:)

A jövőben,csak a cikkhez méltóztass hozzá szólni,ne a hozzászóláshoz!Ott megteheted,tetszik,akkor lájkolod,nem tetszik ,írsz,de a cikkről !
Proli
@Nakimaga: Fennhéjázó barátom!
Ha valamit nem tudsz és tájékoztatnak akkor azt megköszöni az intelligens ember, önként.
A bunkónak meg kötelező!
Dr.luigilongo60
@entero: Addig fenyegetőzől itt, míg egyszer valaki minden előzetes bejelentés nélkül fog úgy pofán vágni, hogy kiköpöd a fogaidat.
Vegyél egy kicsit vissza a lendületből, mert ez az oldal itt nem a felkapaszkodott parvenük oldala.
Büszke lehetsz magadra a közmunkások kirúgásával kapcsolatban is, ha a gyerekednek is ekkora arca van, akkor nem csodálkozom azon, hogy összetűzésbe került velük.
rokker33
@entero: Olvasgatom a faszságaid amit írogatsz de néha még én is elnevetem magam olyan hülyeségeket írogatsz!Inkább ne lépj ide és építs várat a homokozóba vagy játsszál a farkaddal nem neked való a propeller itt általában értelmes emberek látogatnak nem Fideszes hülye gyerekek aki csak provokálni járnak ide!
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: csak csendben, csak halkan...:))))
Pálinkafőző Rézüst
@miazavalami: viseeeköggyé...:)))
Én meg még a közmunkát országos méretűvé duzzasztókat is kirúgnám!!
Mert ennél álságosabb, aljasabb dolog kevés van! Bár a fidesz még magát is tudja überelni...boááááááááááááá...
kkalman
Fejlett országokban közmunkára ítélik a kisebb súlyú szabálysértést, a társadalomra kevésbé veszélyes bűncselekmények elkövetőit.
Orbanisztánban közmunkára ítélik a rokkantakat, a hajléktalanokat, a menekülteket és azokat a cigányokat, akik dolgozni szeretnének, valódi munkahelyen.
Én meg közmunkára ítélném "szeretett" politikusainkat, hogy fogalmuk legyen arról, hogy mit cselekszenek.
marlin
T Propeller!!
' entero @miazavalami:
Ne személyeskedj, mert rossz vége lesz. Nem olvastad a propellert?
Válasz erre Tetszik ma, 20:30 Jelentem"
Fenti hozzászólást, - a moderátor korábbi figyelmeztetése után - hogyan kell értelmezni??
Vagy "entero" lett a moderátor??
entero
@Dr.luigilongo60: Jól van Novák úr, nem kell a vizet felkapni annyira...
entero
@Dr.luigilongo60: Tudom, hogy ez itt nem az az oldal, ahol egy Fidesz pártinak helye van, hiszen ez egy balos fórum, te meg le sem tagadhatnád mennyire az vagy.
Dr.luigilongo60
@entero: Ügyes fiúka vagy és szánalmas köcsög.
entero
@rokker33: Ugyanazt a követ fújod, látom. Aki Fideszes, annak itt nincs helye! Hát micsoda demokrácia ez itt, kérem...
entero
@Dr.luigilongo60: Köszönöm, ezt bóknak veszem...:-))))))
marlin
T. Propeller!!
Kérnénk figyelmet fordítani "entero" csacsiságaira és pimaszkodásaira!!
Ha szabad!!
entero
@Dr.luigilongo60: Még annyit, hogy nem fenyegetőztem most, valószínűleg nem ismered az előzményeket. Rézüst barátod majd elmondja.
entero
T. propeller! Amióta itt vagyok, és tudva lévően nem álltam be a sorba, nem vagyok hajlandó szoci imádó lenni, azóta ez a négy jó barát állandóan provokál. Bármit írok, egyből nekem esnek. Most, hogy tudom kik ők, még inkább nem szeretik a jelenlétemet. Kérném ezt is figyelembe venni, mindenesetre innentől kezdve levegőnek tekintem őket. Tisztelettel: entero
entero
"Propeller" Elnézést a kis betűért.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: légyszíves hanyagolj, és ne köss belém állandóan!! Elééééééééééég volt !!!
marlin
@Pálinkafőző Rézüst:
Szegény!! Mindenki őt bántja!! Meg kell a színek hasadni!!
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: Mit gondolsz, elromlott a telefonja??
sport50
@entero: 19:51-re.látod ezért írtam már,hogy több szerénységet!!!az állítólagos hatalmadtól nem kicsit szállsz el!!!és vissza is élsz vele,akkor ne csodálkozz,hogy támadnak!!!frankó??:D
rokker33
@entero: Nem azzal van baj hogy Fideszes vagy azt lesz*rom magasról itt a viselkedésedről van szó provokálod direkt az embereket az idétlen hozzászólásaiddal és jelenléteddel és ezért nem csípnek!Egy darabig én is olvasgattam a hozzászólásaidat nevettem is rajtuk de egyre jobban csak azt látom hogy provokálsz itt mindenkit és nem értem hogy a Proppeller szerkesztőinek ez nem tűnt fel és azon is csodálkozom hogy még nem csaptak ki!Lehet normális hangnemben is kommentelni és az se érdekel hogy szereted a Fideszt de kérlek ne próbáld már bemesélni az embereknek hogy milyen jó a Fidesz mert eddig csak a szegényektől elvett a gazdagoknak adott az ország szrban van a közbiztonság=a 0 val és munkahelyek szűnnek meg!Ha neked ez így rendben van akkor elég nagy gáz van a kicsi buksidban :)
entero
@rokker33: Én csak azt írom le, ahogyan én látom a dolgokat. Azt írod, nem érdekel, hogy Fidesz párti vagyok, majd ütöd azzal, hogy ne írjak olyanokat, hogy a Fidesz jó úton jár. Érzed az ellentmondást, ugye? Egyébként meg a véleményem nem akar provokáció lenni, ezt csak az érzi úgy, aki el sem tudja képzelni, hogy van igazság az általam leírtakban. Kitiltani? Az neked miért volna jó? Megváltozna tőle az életed? Ha jól tudom, szabad vélemény nyilvánítás van, és rám nem jellemző az alpáriság meg a trágárság, mások anyázása. Legutóbb írtam Gyurcsány blogjára két teljesen normális kommentet, és törölték, azóta a "hozzászólok" felirat is eltűnt.. Akkor ki is gátolja a szólásszabadságot? A propira visszatérve, nem én vagyok itt az aki provokál, csak te nem látod. Végszóként pedig: "Rocker vagyok, vállalom, jót és rosszat elbírom, a lármát a fényt, a zajt és a bajt, azt ami űz és fogva tart" Ezt csak azért írtam le, mert hátha nem véletlen a nick neved, és lásd, hogy egy nem annyira fiatal vezető ember is lehet lázadó szellemű...:-)) További szép napot, én is indulok lassan.
keresztapa
@entero: Korektséged nem minden ideológiai rabszolga tudja felfognin, mindenkor kutúráltan irod véleményed, és nem propaganda szöveggel, ezt nyiltan teszed, nos ez az
ami nem tetszést szűl, egy párt ideológiával behálózott személynél.
gabrella
Valaki ledolgozhatja közmunkában a büntetését, van aki meg kap közmunkát kitüntetésből.
Hogy van ez?
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Igenis kérem! Értettem? :-)
miazavalami
@marlin: Neked is csak azt tudom mondani mint Rézüstnek! Értettem ! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: papika! Milyen "Korektséged"-rő beszélsz?? Csak egyetlen ilyen mondatot idézzél a besúgótól! Megköszönném! Rajta , várom, " korekten"!
tűzróka1939
@entero: Tegnap 19:51 . Remélem most elégedett vagy ? Szívem szerint kitüntetnélek "A legnemesebb lelkű ember" lovagkereszt érdem rendel . Csodálkozom,hogy még nem avattak szenté . Nem félsz így nyíltan beismerni,hogy mit tettél ? Ezzel azt ismerted el,hogy erőpolitizálsz te is . Vajon kit győztél meg,hogy elvegyék két embertől a megélhetést ? Simán elintézted, hogy éhen haljanak ? Vagy van másjövedelmük ?
entero
@tűzróka1939: Kizárólag piára költötték a pénzt, az egyik ült egy ideig rablásért is, családjuk meg nincs. A gyerekem még azóta is fél. Örüljenek, hogy ennyivel megúszták.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: "Pálinkafőző Rézüst @entero: légyszíves hanyagolj, és ne köss belém állandóan!! Elééééééééééég volt !!! " Én megtenném, de te azóta sem hagytad abba.
tűzróka1939
@entero:Tegnap 23:33 : Részben megértelek , de szerintem másként is meglehetett volna oldani ezt a dolgot . Az csak természetes, hogy megvédi a szülő a gyermekét . De akkor sem szabad visszaélni a hatalommal . Jogi úton is el lehet intézni a dolgot . Mivel gyermeket ért a fenyegetés a bíróság is szigorúbban kezeli az ügyet . Tessék senki nem vádolhat , hogy visszaéltél a "jó kapcsolatom van" kihasználásával .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.