Volt pénzügyminiszterek elemezték az Orbán-kormány lépéseit egy csütörtöki konferencián. Járai Zsigmond szerint egy IMF megállapodás segítene a magyar gazdaságon, Chikán Attila szerint a kormány már a kezdetekkor rossz felé fordult. Kupa Mihány nem vár 2013-ra növekedést.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Azon töprengek,hogy a gombnyomogatók között senki nem vette észre,senki nem beszélgetett a lakossággal,hogy rákérdeztek volna mi a helyzet a parlamenttől 20-30-50 -100 kilométerre. Hogy élnek emberek, vannak e munkahelyek vállalkozások,Jelentem kicsi városunkba 220 vállalkozás szűnt meg,azért van kevesebb regisztrál munkanélküli mert a segély már nem jár Nekik,közmunkát nem kapnak oszt jó napot. A képviselők hogyan tartják a kapcsolatot azokkal akik rájuk adták a voksukat?

"A választók hibája, hogy ez az ország ott tart ahol." - mondta Lenin elvtárs véresre verette a hülye választókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.