Orbán Viktor vagy nem tudja, mit beszél, és akkor alkalmatlan az ország vezetésére, vagy ő sem hiszi el, amit mond, és akkor egy nagyon rossz ember – mondta Róna Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A közgazdász szerint nem lehet olyan blőd ostobaságokat mondani a Nemzetközi Valutaalappal kapcsolatban, mint amilyeneket a kormányfő mondott. Mostanra odajutottunk, hogy IMF-megállapodás ide vagy oda, a magyar gazdaság elvesztette a növekedéshez szükséges feltételeket, „zombi gazdasággá” vált - tette hozzá. Róna Péter úgy vélte, ez nem csak az Orbán-kormány hibája, hiszen már a rendszerváltáskor rossz gazdaságpolitikát folytattunk. A magyar gazdaságnak nincs képessége arra, hogy valamirevaló hozzáadott értéket termeljen, ezért vergődik a gazdaság és a társadalom is.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazero
Akkor ezért lesz ma Michael Jackson koncert?
Mobil123
Mind kettő!! Ez nem lehet kérdés, csak is megállapítás!!!
Dr. Felipe
Egy aljas fíííreg. Nemzetrontó, népnyomorító rohadék.
bakegya
Hát nekünk nem kell "kannibálba"menni.Ez a pali képes a fél világot fölemészteni,de az is elég neki ha mi egymást esszük meg,mert akkor egymaga örököl utánnnunk,meg a pereputty..
A "FÖLD" TÖRVÉNYTELEN TÖRVÉNYE ÉKES PÉLDA ERRE.
Ócsóbban 6000-ért,drágábban 12000-ért szagolhatjuk a rózsát-de felőle az ibolyát is.
Se oligarcha,se offshore nincs csak ő van de mindenhol és minden mennyiségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.