Immár határon túli magyarokkal is konzultál Orbán Viktor. A miniszterelnök levele a napokban érkezett meg azokhoz, akik az egyszerűsített honosítás révén szereztek magyar állampolgárságot. "Nagy elégtétel a magyarság számára, hogy az állampolgárság kiterjesztésével immár az anyaország polgárai lehetünk, bárhol is élünk a világban" - fogalmazott a kormányfő. Orbán szerint mindez nemcsak elégtétel, hanem lehetőség is, mert a magyarok így újra "együtt kormányozhatják az országot", beleszólhatnak a nemzet jövőjébe. Ehhez azonban a határon túl élőknek napra készen tudniuk kell, hogy mi történik Magyarországon. A kormány ezért mostantól renszeresen tájékoztató levelet küld az új állampolgároknak - ígérte a kormányfő.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
De szeretnék egy ilyen levelet elolvasni, Az az igazság vannak rokonaink Erdélybe de ők nem kérték az állampolgárságot azzal az indokkal minek amikor akkor látogatnak ide amikor csak akarnak.
sport50
én nem kérek abból,hogy "együtt kormányozzuk az országot"!!!ők nem érzik meg ha közmunkásként kell 49000-ból megélni,és ha ez letelik a semmiből!27%áfát fizetni,fizetni a vasúton,ha baloldali vagy félteni az állásod,nem kapni 20.000frt beiskolázásit csak úgy,saját pénzből tüntetni menni!!szóval ne dönthessen aki nem itt él!!!ha a vezér fizette a leveleket ,küldje!de biztos nem. itthon már nemigen van akivel konzultáljon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.