"Rebellis alkat vagyok" - mondja Lázár János a Népszabadságnak. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint 2014 júniusában 30 százalékkal kevesebb kell legyen az áram és a gáz ára. Az energia-cégeknek üzeni: "a korábbi üzleti modellnek vége van. El kell döntsék, megelégszenek a tisztességes haszonnal, és maradnak, vagy extraprofitot akarnak". Simor András körül megfagyott a levegő, Sólyom Lászlónak pedig súlyos felelőssége van a rendszerváltás csődjében - állítja Lázár János az interjúban.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Saját zsebre dolgozó tanítja tisztességre a szakembert.
dubitus
Saját zsebre dolgozó tanítja tisztességre a szakembert.
lópicigáspár
dr. Rapcsák táskahordozó csicskása böfögött egyet! Remélem oda kerül, ahová való! Vác, Köztársaság út 62-64., esetleg Szeged Mars tér 13.!
Proli
Ha Rapcsák Bandi Barátom nem hal meg idő előtt akkor lézer janika mai is csak egy seggnyaló és táska hurcoló!
Dr. Felipe
"Simor nem tisztességes" mondja lézer annyitisér jankó aki az Erste bankos spekulációival hatalmas adósságba sodorta Hódmezővásárhelyt és magának a fényességes turulnak kellett kimenteni onnét szorult helyzetéből a nyilvános lincseléstől. Most hogy megmenekült a kelepcéből a miniszterelnöki hivatalból becsmérel más tisztességes embereket. Hát ennyit erről a "tisztességes" emberről.

UI: Természetesen Vásárhely adósságának a 60% t is amit lézer jankó hordott össze átvállalta a turul és ráterhelte az egész ország lakosságára. Hát ennyit meg erről a másik "tisztességes" emberről.
dubitus
Az a pap, aki vizet prédikál és bort iszik, erkölcsi nulla.
.
Lázár szerint, ha fiacskája felnő, jó parti lesz, mert svájci bankban fia pénze...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.