Tizenegy gyermeket nevel Vésztőn az Erdélyi házaspár. A kilenc éves Gergő súlyos betegségben szenved. A gyógykezelésre alig marad kerete a családnak, hiszen a mindennapi megélhetésük is nehézkes. Egy kis ház, ám annál nagyobb gyermekricsaj fogadott Vésztő szélén, a Vajda utca 4. szám alatt. Erdélyi József és felesége akonyhába invitált, ahol egy régi Salgó kályhában ropogott a fa, előtte pedig egy ládikában sorakozott szépen felpakolva a többi tűzrevaló. Gergő kiszaladta gyermekszobából, egyenesen szüleihez ment. Mivel nem tud szóban kommunikálni, így kézzel mutogatott, hogy mit is szeretne.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem érdekel. Miért kell nyúlként szaporodni a semmire?!
varirmag
Én szeretem a nagycsaládot ! Négyen vagyunk testvérek.A (tágabb)családunkban is sok a három, négy gyermekes. DE! Mindenki képes eltartani a gyerekeit. Egymásnak adjuk a kinőtt ruhákat,cipőket,játékokat. Igyekszünk mindent megtermelni a kertekben.Már a hat éveske is "gyomlálgat",füvet szed.
Szép a nagycsalád ! De kéremszépen hol marad a felelősség,a józan ész ?
Az apuka és az anyuka mit gondolt,mire számított?
A szociális érzékenységem ilyenkor kerül a bányászbéka seneke alá.
kukac50
Mi hárman voltunk testvérek mi is szegényesen éltünk, de dolgoztak a szüleink,mindig volt mit enni,ha zsíros vagy lekváros kenyér,vagy amit főzőt anyu.
Mi is dolgoztunk 14 éves korunk óta,mi már valahogy megélünk,már mint a korosztályomra gondolok. De aki 2-3 éve vesztette el a munkáját ahol 200 ezer forint körül keresett,és most 47 ezerből kénytelen a családját eltartani,ez nem meggondolatlanság,csak politikai hatalmi harc áldozatai.
Azokat a gyárakat kellene megtartani, támogatni ahol még dolgozhatnak normális körülmények között normális bérét emberek,több adófizető,gazdaság élénkítő hatású
több fizetés a fogyasztás élénkíti csak így indulhatunk el a fejlődés felé.
Kár,hogy ezt a politikusaink nem álmodták még meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.