Hiába utasította el a Miniszterelnökség a Terrorelhárítási Központ autóbeszerzési terveit, a TEK szerint szükségük van az új Audikra. Hajdu János szerdán személyesen kérte Lázár Jánostól, hogy gondolják át még egyszer a kérésüket - írja az Origo.

Személyesen tárgyalt szerdán reggel a Terrorelhárítási Központ autóbeszerzéseiről Lázár Jánossal a TEK vezetője. A TEK új autókat szeretne vásárolni, de a Miniszterelnökség kedden nem járult hozzá az autók beszerzéséhez.

A TEK közleménye szerint tudomásul vették a döntést, ugyanakkor szerintük Lázár János úgy hozta meg a beruházást elutasító döntést, hogy nem állt rendelkezésére minden szükséges információ.

A TEK szerint az új Audi A7-esekre, mobiltelefonokra és ruhákra azért lenne szükségük, mert január 1-jétől több mint kétszáz fővel bővült a TEK létszáma, a már meglévő 9 bevetési osztály mellé 5 új vidéki műveleti osztály csatlakozott, akiknek ugyanazokat a felszereléseket lehet biztosítani, mint amelyek már használatban vannak a TEK-nél.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"A TEK szerint az új Audi A7-esekre, mobiltelefonokra és ruhákra azért lenne szükségük, mert január 1-jétől több mint kétszáz fővel bővült a TEK létszáma."

Csak tudnám, mire ez a fene nagy készülődés. Lassan minden nem fidesz szavazóra jut egy TEK-es? Egyébként pedig amilyen hatékonyak vagytok, igénylejetek ahhoz mért felszerelést. Szóval három darab csuklós buszon elfér mind a 200 új kolléga, plusz 1 forint/darab áron vehettek nekik Nokis 3210-es telókat, telefonálni azzal is lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Nem tudom, mennyire indokolt a 9-es kategóriáju (luxus) kocsi a TEK-nek. Ebben a Lázárnak igaza van. De hát a TEK, az a Pintér hatásköre.
nyanya001
Egy kis színjáték az egész !
Úgyis megveszik !
Kutyafüle
@nyanya001: Úgyis Orbán mondja ki a végszót! A TEK pedig az ő legközelebbi emberei :))
testőri baráti kör.
sport50
venni kell,mert az audi lett '12-ben az év befektetője díj tulajdonosa,növelni kell a forgalmat!!!
gazdag dezső
Gondoljunk bele! Miért is kellenek ezek a kocsik? Ha majd megy a kormány ,akkor a közelben levők mind vesznek egy ilyen szép autót jutányosan ,mondjuk 1-2 millióért egy kis jutalom még a jó munkáért!
Zsoel
Nekem is szükségem lenne egy új Audira - jut belőlük nekem is? :) Ígérem, eladom, és az ár felét visszajuttatom annak a zsebébe, akitől kaptam. :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.