A mai napig az volt a hivatalos verzió, hogy Hoffmann Rózsa maga mondott le államtitkársága feléről. Így szólt a hivatalos magyarázat : A felsőoktatás átszervezését - Hoffmann Rózsa javaslatára - az új felsőoktatásért felelős államtitkár, Klinghammer István...

Feltöltő: H.Q.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anti
Szemtől-szemben nem meri megmondani,inkább új államtitkárt nevez ki.Jövő héten talán lesz alsó tagozatos államtitkár,felső tagozatos államtitkár,óvodai államtitkár...lehetne folytatni..haver,ismerős mindig van akit ki lehet nevezni!
kiskutyauto
Egyáltalán nem tűnik fel ez a szégyenletes ügy már... Schmitt, Semjén, Németh Lászlóné, Zsiga Marcell, Matolcsy, Budai Gyula és sorohlatnám hosszan az elmúlt két év nagyobbnál nagyobb felháborító szégyen foltokat... Rózsika és esete már csak csepp a tengerbe... Ilyenek vagytok ti... ilyen Orbán ilyenek az orbánpártiak, ilyen a fidesz, ilyen a jobboldal.. hajrá Abszurdisztán hajrá Orbánfasisztán!
kiskutyauto
Ehh akik azt írják gyáva és nem meri megmondani: nagyot tévednek... hogy lenne már Orbán gyáva? Hogy ne merne már bármit? Ugyan már! Ez nem gyávaság. Ez rosszabb és gusztustalanabb: ez a gerinctelenség.. Nem fél, ugyan mitől félne? Hanem az van hogy NINCS POFÁJA... SZÉGYENLI... más kérdés hogy valóban ahhoz is egyfajta bátorság, bár inkább tartás kell, hogy szemtől-szembe, szembenézve mondjunk valamit valaki pofájába... Viktátor tudta ezt még 20 éve... kár hogy elfelejtette...
sport50
a vezérnek nincsenek munkatársai,csak alattvalói!!!így is kezeli őket.neki olyan emberek kellenek,akik minden parancsát teljesítik,erőből!!!nem gondolkoznak,nem lehet saját véleményük,csak utasításokat hajtanak végre a dicső vezérüknek,ja és elviszik a balhét helyette!!!
coyote3
Orbán egy kényúr. Neki nem munkatársai, hanem alattvalói vannak. Használja őket...
csegala
Azért akkorát nem bukott Rózsika! Övé maradt a közoktatás. Ha azt szétveri, akkor már nem kell nekik a felsőoktatással foglalkozniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.