A terhességi vérszegénység nem jó “játék”. Elveszi azt a csodálatos csillogást, amit terhesség alatt tapasztalunk az arcunkon, sápadtá, hihetetlen gyöngévé, fáradékonnyá tesz, könnyen kifulladunk és legrosszab esetben elájulhatunk. Szerencsére van 4 egyszerű lépés, amit ha étrendünkben alkalmazunk visszacsempészhetjük a pezsgést a mindennapjainkba, és elkerülhetjük a terhességi vérszegénység kellemetlen tüneteit.

Feltöltő: jjudo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
" kalifornia vagy kápia paprikát a grillhúsok mellé, vagy szamócázzuk fel a reggeli zabpelyhet."--Magyar termék már nem is jó a lépcsőzéshez?
jjudo
jogos az észrevétel, köszönöm. kápia paprika helyett tökéletes a pritamin is, szamóca pedig terem itthon is ha még jól emlékszem, édesanyám kertjét sikerült learatnom tavaly nyáron ;-) A lényeg, hogy C-vitaminban gazdag legyen a zöldség és a gyümölcs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.