Éveken át listázta az új hallgatókat az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata (HÖK). A gólyatáborba jelentkezőket világnézetük, pártszimpátiájuk, felekezeti hátterük és vélt származásuk alapján jellemezték. Az adatbázis egyik szerkesztője és a HÖK elnöke elismerte a listák létét, de állítják, a kényes részleteket utólag hamisította valaki. Az ELTE rektor helyettese elképzelhetetlennek nevezte a listázást, ám ha mégis történt volna ilyen, az szerinte a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Szorosan ide tartozik ez is:
A rektornál jelenti fel az egyetemfoglalókat támogató tanárokat a bölcsészkar HÖK-elnöke - eduline.hu
eduline.hu/felsooktatas/2013/2/18/A_rektornal_jelenti_fel_az_egyetemfoglaloka_L2RZQ0
.
Agyosott kölkek, akik szüleik pénztárcája révén jutottak be.
Ráadásul ostobaságukban azt képzelik: az "állam" ad pénzt az egyetemek fenntartásához.Márpedig az államnak nincs pénze, csak azt tudja oda adni, amit az adófizetőktől elvon.Igaz, azért mennek az egyetemre sokan, hogy tanuljanak. (még többen tán csak azért, hogy diplomájuk legyen és mint "értelmiségi" különbnek hihesse magát.)
Az 1848-as és 1956-os fiatalok most forognak sírjukban, hogy ilyenné lettek utódaik, azok, akik melldöngetve ünneplik őket és hivatkoznak rájuk.
(Bár, hogy Turul-tojta Fősámánunk idézzem [ha nem is szó szerint]: 1944 és 1989 között nem beszélhetünk magyar történelemről. Mit is ünnepelnek ezek szerint okt. 23-ikán?)
.
Kézhez kapva diplomájukat, az ilyen agymosottak akarják irányítani a gondolkodni, szakmájukhoz értő, "józan paraszti ésszel" rendelkező, JÓL DOLGOZNI akaró embereket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.