Különböző intenzitással, de kivétel nélkül optimisták a 2013-ra vonatkozó gazdasági mutatókkal és az ezzel vélhetően szoros összefüggésben lévő 2014-es választási eredménnyel kapcsolatban az atv.hu által megszólaltatott fideszes képviselők. Közben kiderült: úgy tűnik, hogy az új jegybankelnök személye még a vezető kormánypárti politikusok számára is talány. „A gazdaság jobb helyzetben van, mint ahogy azt az ellenzék leírja” – közölte a fideszes országgyűlési képviselő. Mint fogalmazott, „csak a legszűkebb kör tudhatja, ki követi Simor Andrást a Magyar Nemzeti Bank élén, de az is lehet, hogy csak Viktor fejében van meg az új jegybankelnök, mert amit már tízen tudnak a Fideszben, az úgyis kiszivárog”. A politikus szerint „hetven százalék, hogy Matolcsy, de Viktor szeret meglepetéseket okozni, mint például 2000-ben, amikor nem Torgyán József, hanem Mádl Ferenc lett a köztársasági elnök”.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

torgyan
Őőőőőő, kérem! Neki is rosszul áll a szeme...
tűzróka1939
Ezek azt is elhitetik az emberrel , hogy a sz@r nem büdös és a legjobb falat a világon . Talán annak is örűljünk , hogy nem 2,5% lett a csökkenés csak 1,7% !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.