Osztolykán Ágnes LMP-s képviselő szerint a jobbikos Zagyva Gyula több sértő megjegyzést is tett rá hétfőn a parlamenti folyosón. Először azt mondta, hogy hazavinné magához, majd később hozzátette: "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek". Zagyva gusztustalannak tartja, hogy Osztolykán ezzel vádolja őt, és állítja, hogy nem is ezt mondta Osztolykánnak, hiszen róla nem is feltételezheti senki, hogy hazavinné az LMP-s képviselőt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Silver
De majd Osztolykán akkor reklamáljon ha a saját fajtája máskép beszél a magyar lányokkal.Sajnos barátnőmnek is "udvaroltak" hasonlóan a tetü cigók egy buszon(senki nem szólt rájuk)megpróbálta őket nem észrevenni de azok csak mondták neki hogy demegb.sználak stb,de mivel nem jártak ereménnyel ezért leköpték.De ezt is csak hónapokkal később merte nekem elmondani mi történt vele.
Ezért mondom mindig ne várjátok hogy én jókat írjak róluk vagy megváltozik a véleményem.
Darthon1
Most néztem meg a Kálmán Olga műsorában, hát van egy furcsa gusztusa ennek a Zagyvának. Bár ízlések és pofonok ugye különbözhetnek. Hogyan magyarázza majd el a párttag társainak, hogy egy roma nőt szeretett volna, még ha csak verbálisan is, de meghágni?
profon
@Gránit: Csak megemlítem ,hogy a négercsókból 6db volt egy dobozban ! :)
Gránit
@profon: Fene a gusztusod,átrajzoltál.Akkor vissza az egész töke van a menyasszonynak OK?
kukac50
Zagyva egy rasszista alak. Szítják a tűzet, legyen miről beszélni közben jön egy újabb adó bevezetés. Padlót fogott az államkassza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.