Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara (ÁJK) vezetése elutasította lapunk kérését, amely Deutsch Tamás szakdolgozatának megtekintésére vonatkozott. A Varga István dékán helyettes által aláírt, nagyrészt olvashatatlan papíron indoklás nem szerepel, az ÁJK könyvtári munkatársainak szóbeli tájékoztatása szerint azért nem kaptuk meg a szöveget, mert „nem kutatási célból kértük”. A Népszabadság két ok miatt volt kíváncsi a politikus szakdolgozatára: egyrészt, mert a dokumentum annak idején szokatlan körülmények között született meg (Deutschnak bérelt helye volt az 1998-ban felállt első Orbán-kormányban, de a sportminiszteri széket csak akkor foglalhatta el, ha lediplomázik, ezért aztán rohammunkában készítette el a hiányzó szakdolgozatot). Másrészt a fideszes politikus A magyar médiatörvény Európában címmel írta meg dolgozatát. Szerettük volna kideríteni, hogy a Fidesz akkori vezető médiapolitikusának nézetei szinkronban vannak-e azzal a médiaszabályozással, amit a pártja 2010–2011-ben...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ne kérjünk olyat, ami nincs...Eddig még mindenkiét kiadta az ÀJK...Allamföét, miniszterelnökét, helyettesét...miért pont ezt nem adnák ki ??? Csusztatás !!!
Tompika, szorul a hurok !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pisti271: Tompika a magyar genitália megtestesítője..Minden téren...
Kutyafüle
@Pisti271: Akkor azt is gondolhatom, hogy amit 40-50 oldalon keresztül bizonyított, az hazugság. Ugye?
marlin
Miért is kellene kiadni?? Csaknem valaki plagizálna belőle?? :-))
kamazuka
Nem adják ki?
pedig világszerte rendelések ezrei futottak már be sajtó irodánkba.
A meglepő hogy sokan a tuamotu szigetvilágból tettek ajánlatot,de akadnak a brindizi kishajmás vasútvonal mellől is érdeklődők.
Ma reggel kaptuk a hírt,hogy minden a kiadással kapcsolatos jogot egy dél dakota törzs varázslója kapta meg.
a varázsló neve hókusz pókusz equus!
Néhány dedikált példányra még ráakadhatunk, a missisipi deltájától északra.
Hajrá magyarország,hajrá magyarok!
vukkocska
@gazdag dezső: bajban lennék, ha valaki kérné a diplomamunkámat. Fogalmam sincs, annyit költöztem. Ezért is hiszem el Fletónak, hogy az övé biztos valamelyik bontatlan dobozban van. De a főiskolákon, egyetemeken általában őrzik, ha le nem selejtezik. :)
jameska
@darwin: neked és a többieknek.

DT szakdolgozata NEM titkos, ugyanis a saját oldalán nyilvánosan közzé van téve, bárki számára hozzáférhető régóta: static.deutsch.fidesz-eu.hu/media/2/6/1/6/2616.pdf

Azaz, megint volt egy kis vihar a bilibe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.