A roma civil szervezet Kövér László házelnököt és Farkas Flóriánt, az Országos Roma Önkormányzat elnökét arra bíztatja, kerüljön fel a Parlamentre a cigány zászló is.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

214 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Nem kell itt lacafacázni ! Minden Magyarországon élő nemzetiségnek ki kell rakni a zászlóját a Parlamentre . Még a Magyarokét is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@feri57: Ebben igazad van. Csak egy kérdés, miért van olyan sok gyereke a romáknak?
buday008
gabrella nem akarok taplólenni,de volt pár roma haverom/munkatársam és félig hülyéskedve megkérdeztem az egyiktől: miért van a romáknak sok gyermeke: válasz: mert szeretnek: b.xni.. bocs :_))
feri57
gabrella @feri57: Ebben igazad van. Csak egy kérdés, miért van olyan sok gyereke a romáknak?

Tudod nem is igaz a romáknak nincs is sok gyerekük egy vagy kettőnél leállnak, de abban igazad van, hogy egyes mély szegény családok több gyereket vállalnak amit képtelenség eltartani, de ez nem jellemző az össz cigányságra csak egy beszűkült rétegre amit a média felnagyít.
buday008
Feri57- csak tudod a 20 év szakértő kormányai miatt jutottak a romák ebbe a helyzetbe..Kényelmesebb nekik odadobni a segélyt , meg a családit mit értelmes melót adni---pedig lehetne mit
buday008
szegkovácsok, bádogosok, bányászok voltak régen vasúti építkezéseken lakótelepek építésén dolgoztak ezrével..ja hogy azt tönkrebaxták a 20 év alatt? az nem a romák hibája..Félreértés végett é nem vagyok jogvédő, de aprobléma összetettebb mint sokan hiszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.