Ha gyors sikert nem is, a jelenlegi kormány gazdaságpolitikájához képest radikálisan új, a növekedést megalapozó programot ígér a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítványt vezető Bajnai Gordon által hétfőn bemutatott gazdasági vitairat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Nem vagyok egyik párt szimpatizánsa sem, de Bajnai tűnik a leghitelesebb legértelmesebb embernek a jelenlegi politikusok között. Érvelése teljesen logikus, nem meglepő hogy a VEZÍR fél tőle és nem mer vele egy asztalhoz ülni egy kis eszmecserére, inkább a cöffel plakátoztat.
Sajnos az emberek jelentős részének még mindig a nagy szavak és az uszítás kellenek, nem a józanság és kiszámíthatóság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@senkifia68: Látom, nem sikerült megérteni a belinkelt írás lényegét. A lényeg az, hogy túl nagy a redisztribúció, egyik kormány sem akar/mer rajta változtatni, és ez versenyhátrány pl. Szlovákiával szemben, akik 2002-ben mertek változtatni ezen.
senkifia68
@senkifia68: Dehogy nem értettelek! Pont arra próbáltam reflektálni, hogy az újra elosztáshoz nem újra termelődő nemzeti össztermék kell! Mert ami nincs, vagy egyre kevesebb van belőle, azt nagyon nehéz igazságosan és ésszerűen elosztani.
senkifia68
Bocs, ez a mondat helyesen így hangzik:
- az újra elosztáshoz NEM CSAK újra termelődő -
John Cartmen
Bajnai?
Már volt kormányon, ismerjük, tudjuk, kiknek az embere, tudjuk, hogy NULLA az erkölcsi tartása, pontosan tudjuk, kiket szolgált, szolgál, és fog szolgálni.

Naná, hogy lesz majd segíly a szavazógépeknek, a hátrányos helyzetűeknek, csak soha ne is akarjanak dolgozni, akkor nincs gond velük, csak szaporodjanak!

Bajnai egyelőre egyetlen valódi ígéretet tett: A bankszövetség, a multik és az EU liberális krémje letolt gatyával sorakozzon majd föl, és ő az egész magyarság nevében heves nyelvcsapásokkal fogja kérni a bocsánatukat.

Köszönjük, kedves Lúd-Milla, nem kérjük!
Egyelőre szerencsére az agyhalottak aránya egyre csökken, az E-2014 már csak 3%-on áll.

Szerencsére, ha gyurcsánnyal, az MSZP-vel, teljes LMP-vel összefogva sincs annyi szavazó, hogy ezt a libatolvaj férget és csapatát kormányra juttassák!
John Cartmen
@Január: "Kérdés akkor, hogy mi is lesz a magyar mezőgazdasággal, ha Európát elárasztják az olcsó amerikai mezőgazdasági /GMO/ termékek?"

Ez igencsak egyszerű: Ha ne adj'Isten nyernének Lúd-milláék, jön a génmódosított takarmány minden emberi étkezésre szánt élelmiszerben, amit az állatokkal már nem lehet megetetni.
Ha nem nyernek, maradunk azon az úton, hogy Magyarország az egyetlen teljesen GMO-mentes ország lesz a világon.
Január
@John Cartmen: Vajon meddig leszünk mentesek?- mert valamikor krumpli bogarunk sem volt aztán ideköltözött Amerikából - kolorádó bogár néven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.