Egy nap alatt mennyit tud változni egy ember...? Kálmán Olga, miután legázolta Keszei Sándort a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnökét, az, élő egyenes adásban visszavonta az erkölcstan tanárok tanait. Aztán másnap már csak azt mondta, hogy nem vonták vissza, csak nem beszélnek róla. Mivel az emberen nemigen lehet kiigazodni, nem is nagyon próbálkozunk megfejteni kijelentéseinek hátterét. Mindenesetre az ujasz.hu KDNP-s, belső információkból úgy tudja, hogy ők kérték meg a szülők egyesületét, hogy helyettük szellőztesse meg ezt a hírt. Információink szerint a KDNP ezért ötmillió forintot ígért az egyesületnek. Az ujasz.hu megkereste Keszei Sándort, azonban ő nem reagált megkeresésünkre.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nocsak. A KDNP-ben sincs alkalmas ember arra, hogy oktassa az etikát? Költői kérdés, a válasz, nincs. Azért én még 5 millióért sem járattam volna le magam, mint ez a szerencsétlen nyögős ember. Kálmán Olga úgy nyomta le, mint annak idején Gyurcsány az Orbánt. :)
rézfánfütyülős
@vukkocska: www.parlament.hu/fotitkar/frak.htm
37 tagja van a pártnak!
Ők akik a parlamentben Orbán karmester pálcáját figyelik.
Bizony nincsenek elegen e komoly feladat ellátásához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.