Orbán Viktor súlyosan félrevezeti az országot, amikor jó teljesítményről, növekvő gazdaságról beszél: valójában visszaesés van, és a kormány a tartalékok után már a jövőt kezdi felélni - véli az MSZP.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Hát ha sikerül őket leléptetni, nem irigylem a következő kormányt. Nem lesz könnyű dolguk, de jó bűnbakok lesznek, ha nem kezd rögvest emelkedni a színvonal.
kukac50
Nem atom erőmű kell! Ha sérül egy blokk úgy járunk mint Csernobil.
Vizet szelet kell befogni energia termelésbe,környezetkímélő olcsóbb és Simicska sem rajtunk szedi meg még jobban magát.
nemkati
@Zsuga: Én meg magunkat nem irigylem. A következő kormány oldja meg valahogy, de a zemberek nagyon nagy sz@rban lesznek. Azok mindenképpen, akik nem voltak a húsosfazék közelében. És ők vannak (mi vagyunk) a többen. Akik a tartalékainkat feléltük és a jövőnk bizonytalan. És bármilyen kormány jön, az 0rbánisták már jól bespájzoltak maguknak, és ha nem nyernek, akkor is sokáig kihúzzák. Csak már több bőrt nem lehet az országról lenyúzni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.