A becsült árnál csaknem 50 százalékkal drágább ajánlattal nyert el a Simicska Lajoshoz köthető Közgép egy paksi rekonstrukciós munkát. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetményből kiderül, higy...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hát ez olyan, meghirdetek egy pályázatot a családi házamra, hogy épitsék fel...Az elsö ajánlat 20 milliós, a második, ugyanazt a házat 30 millióért építi fel...
Logikus, hogy a másodikkal épittetem fel, mert Ö a " csókosom" és a pénz ugyis lopott...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Miért nem lep meg??!!! Remélem világítani fog Simicska mire végeznek!! Azért kiváncsi lennék a fideszesek hsz-ére is, mert azért csak kéne tudnunk, hogy is müködik ez náluk?? Szerintük jól van ez így?? Vagy az ilyen cikknál nem akarják megmagyarázni, hogy a beton vájú is elrohad???
loboncos
Mekkora szerencsénk van ,hogy ezek nem lopnak,csalnak hazudna...sohasem.
sport50
@Mobil123: ilyen esetekben vagy nem írnak,vagy valami "szellemes"hsz.egészen másról!!nekik ez így van rendben.
gazdag dezső
Igazából az ilyeneken már nem is csodálkozom!!Hiszen az ilyenek miatt ment tönkre az ország gazdasága,és lettek az újgadagok!! Csak nekik szabad a fazékhoz közel kerűlni ám! Az hogy neki van-e rá megfelelő embere az nem is számít,mert úgyis alvállalkozókkal végezteti el a munkákat! Az alvállalkozókat pedig nem nagyon szokás kifizetni!Azok örüljenek ha 3. 4. kézből kapnak munkát,és persze a közelebb levők hamarabb elviszik a pénzt,és mindenkinek nem juthat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.