Autók terén a saját főnökeit is veri Papcsák Ferenc fideszes képviselő. Egyik vezető politikus sem enged meg magának ugyanis olyan drága luxusautót, mint a zuglói polgármester Mercedes CLS 350-ese - írja a Blikk.

A lap arról ír, hogy a miniszterelnök például kisbuszokkal közlekedik. "Orbán Viktor szállításáról a Terrorelhárítási Központ gondoskodik, e célra egy Volkswagen Multivan kisbuszt használnak, ezt hivatásos sofőr vezeti" - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője is a párt kisbuszát szokta használni, egyébként ha teheti, saját Audi A3-asával jár. Lázár János és Mesterházy Attila egyaránt Audi A6-ossal jár.

321 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@entero: Megint hozod a formádat. Nagyképűsködsz, fenyegetőzöl, játszod a bennfentest, pedig csak egy gengszterváltó újgazdag vagy.Olvastam egy jót, vedd nyugodtan magadra!
-Szereztem egy diplomát. Akkor most értelmiségi vagyok?
-Igen, ha a szüleidnek és a nagyszüleidnek is van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiroki
@Kutyafüle: Nekünk is van cicánk olyan vörös zebra lány.azaz öreglány,mert már 13year.Ő is mindig a hátsóját mutatja nekem, /nana!Semmi hátulsó dondolat, ebadta kölkei / mert elvárja a faroktő vakarást. De tényleg naaaa!!És olyankor hálásan dorombol meg pofozkodik. Jaj,majd el feledtem,ki van rámolva, igy megnyilt előtte a korlátlan flört lehetősége.
csiroki
@Pilóta: Köszi!!Annyim nincs! De még fele annyim se.
csiroki
@miazavalami: A hét hónapos cica már megfordul a "csajok" után.Náluk ez a kor már "serdülő kor"
Kutyafüle
@csiroki: A farka tövét kell vakargatni??? Eszembe nem jutott volna. De mekyiknek? a kandurnak, vagy a cicmolnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.