Kész tényként kezeli a sajtó és a közpolitika háttérországa, hogy Matolcsy György gazdasági miniszter váltja a hét végén leköszönő Simor Andrást a Magyar Nemzeti Bank élén. Hogy mit tesz majd a monetáris politikában az unortodox megoldások mester, kiszámíthatatlan, ennek ellenére megpróbálunk jósolni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Eztán minden bankót bevizsgáltathatok!
silber13
@bakegya: Netán a régi frankhamisítás réme lebeg a szemed előtt?
human
A devizatartalékból fogják finanszírozni az államháztartási hiány 3% alatt tartását és a kampányjóléti intézkedéseket. Azaz feléljük a tartalékokat a szent cél, egy újabb FIDESZ győzelem reményében.
bakegya
@silber13:a költséges vetésforgóiktól, az én szemem az már káprázik a sok seggfényvesztéstől,mert nekem már az 56-os sírbeszéd óta problémáim voltak a gyülekezettel. @human: sűrűn fogalmaztál és sajnos minden jel arra mutat igazad lesz.
Azzal a többszáz,de ezer milliárddal amit beáldozott,minden lelkiismeret nélkül a hiteltelenségére,kíváncsi leszek hogy fognaknak elszámolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.