Csak jelentős adóemeléssel valósítható meg az Együtt 2014 Mozgalom programja Rogán Antal szerint. A Fidesz frakcióvezetője úgy látja: az adójóváírás visszavezetését csak egy 48 százalékos adókulcs kompenzálná, vagy az, ha a jelenleginél sokkal többen fizetnének magasabb összegű adót. Az Együtt 2014 Mozgalom szerint azonban Rogán Antal téved. Oszkó Péter az ATV Híradónak azt mondta: nincs szó 48 százalékos adóról, a Fidesz politikusai pedig nem értenek a számokhoz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az adórendszer azért van, hogy kiegyenlítse egy kicsit az igazságtalan elosztást, aki sokkal többet keres, többet tesz a közösbe. Csak a Fidesznék van úgy, hogy minél többet keres valaki, annál többel támogatják. Ezért él lassan az ország fele a létminimumon, ami le fogja húzni a jobban keresőket is mert ha nincs fogyasztás az a még működő vállalkozásokat is tönkre fogja tenni.
A Fidesszel mindenki rosszul jár, az oligarchákat kivéve.

Mivel a tavalyi GDP adat (-1.7%) legjobban a Fideszt lepte meg, igaza van Oszkónak, se számolni, se a statisztikát értelmezni nem tudják. Csak gyűlölködni, de azt nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
@csikknorisz: Nagyot fogsz csodálkozni!! Hallotad, Bajnaiék már most bomlanak a Millával pedig már 7% -on vannak. Szerintem a választásokon nem kétséges, hogy a FIDESz-KDNP fod győzni, sőt még az is lehet, hogy meglesz a kétharmad.
hallgatag
@Manno István: Te nagyon BAROM !!!
..." hallotad "???
Vedd be pistike a gyógyszered, ha nem gurult el...
QQCSI
@human: Bizony, az a nem mindegy, hogy adózás és járulékfizetés után 60ezer, vagy 600ezer marad rezsire, kajára
human
@QQCSI: Így van. Egyébként nem azzal van bajom, ha valaki gazdag. De az nem egészséges, ha közben egy ország lakosságának nagy része egyik napról a másikra él. Nem tud félretenni taníttatásra, nyugdíjas évekre. És itt nem arról van szó, hogy nem akarnak dolgozni és ezért "hatalommenetelnek". Azt meg ne várjuk, hogy a mobilitás jegyében valaki 70 ezer forintos fizetésért majd naponta 4 órát fog utazni, vagy 30 ezer Ft-os albérletbe költözik. Ez szétzilálja a családokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.