Családja, hozzátartozói és barátai, volt és jelenlegi munkatársai mellett Kövér László is köszöntötte kedden este ötvenedik születésnapja alkalmából Bayer Zsoltot, a Magyar Hírlap főmunkatársát. Az Országgyűlés elnöke felszólalásában megköszönte az ünnepeltnek az elmúlt huszonöt évet, amelyet „jóban-rosszban, bajban és örömben együtt éltünk végig. Egyetlen esetben sem tagadtuk meg egymást, és nem is fogjuk” – hangsúlyozta a házelnök az Echo TV beszámolója szerint. Köszöntőjében Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője Bayer Zsolthoz intézve szavait úgy fogalmazott, „publicisztikáid gyakran kavarnak botrányt itthon és külföldön, talán azért, mert olyanokat írsz le, amit mások csak gondolni mernek. Sakkozgatunk az újságírói szakmában, én már párszor rosszul léptem. Te is. De ezért érdemes élni. Egymás mellett kiállni, harcolni az igaz ügyért, Magyarországért.” Stefka kiemelte, a balliberálisok rendre kifordítják, félremagyarázzák a publicista szavait, de „ők már csak ilyenek”.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Manno István: Apa Kocsit hajt!! :))
A faékeccerű korlátozott jogosítványú fideszcsicskák honnan ismerik ezt a Bolgárt??
Én még ne hallottam sem a feltűnési viszketegségéről sem a botrányairól!! Talán mesélhetnél nekünk róla!! Vagy azt nem tanították az agitprop okosításotokon?? Vagy a Bolgárnak nincsenek botrányai??
Akkor hogy is van ez "sofőrkém" a ZISZ-ből??
Csaknem neked is van "párod"?? Csaknem privibe írta az okosságot??
Na!! Mongggyad mááá!!
Cserébe én is mondok neked néhányat az ilyen újrahasznosítható történelmi alakokról, minta lőrésszemű Csapajev és az ő verbálejakulációi, meg a demokratás Bencsik vagy ötös számú fidesz-igazolványos békemenetista negyednótás agymenéseiből!!
Vagy csak túlságosan tömény a cucc, ami tolsz és csupán ennyit sikerült felbüfögnöd??
jancsik68
Mind ketten MSZMP tagok voltak,s a pártállam hü beosztottjai / Kövér főKISZES,Bayer Népszabadság főmunkatárs,az akkori seggnyalók is//
marlin
@jancsik68: Akkor már értem, hogy miért jönnek be ennyire a Mannonak!! :))
nemsemmi
Madarat tolláról, embert barárjáról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.