Vona Gábor szerdán Mohácson, a pártja által szervezett lakossági fórumon azt mondta: Bajnai Gordon néhány évvel ezelőtt kormányfőként megszorításokat vezényelt le, végrehajtotta az IMF és az Európai Unió diktátumait, most pedig úgy tűnik fel, mintha ő hozná el a demokráciát. A Jobbik elnöke a város egyik szállodájának konferenciatermében mintegy 250 fős hallgatósága előtt Orbán Viktort és a kormánypártokat is bírálta. "Bajnai Gordontól megújulást várni nagyon nagy naivitás, de Orbán Viktortól is. Aki kétharmaddal nem bír az ország javára tenni, annak mire van szüksége, három harmadra?" - tette fel a kérdést. Vona Gábor értékelése szerint a kormányzó erők három fontos ígéretükben, a munkahelyteremtésben, a közbiztonság és az elszámoltatás terén sem tudtak valódi eredményt elérni. A politikus azt hangoztatta, hogy a közmunkaprogram nem foglalkoztatáspolitika, hanem inkább szociálpolitika, a korrupció a politika szinonimájává vált, a romák felzárkóztatására költött forrásoknak eddig nem...

Forrás: webradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Na akkor lássuk a te gazdasági programodat Vona, mert a zsidózás és cigányozás ide kevés lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ahhoz képest, hogy Vona Orbán magyar hangja Bayerral együtt, elég élesen elhatárolódik tőle a nyilvánosság előtt. Majd a választások után megnézzük, hogy áll össze ami összetartozik.
Patrióta1
@Dr.luigilongo60: Nem arról van szó, hogy a Jobbik egy csettintéssel rendezné a cigánykérdést, de legalább foglalkozik vele, csak sajna ezt ellenük is fordítják azok akiknek nem érdekük a helyzet megoldása! A kérdésed második felével kapcsolatban pedig lássuk be, hogy Izrael a törvények felett áll! Rájuk nem vonatkozik semmiféle jogszabály(kettős mérce), gyilkolhatnak szabadon(lásd. Palesztina), más országok belügyeibe beleavatkoznak, egyszerűen ráerőltetik magukat más nemzetre! Ha pedig valaki számon kéri őket azonnal előveszik a rasszista kártyájukat. Nem hiszem, hogy Te nem látod ezeket a dolgokat!Egyre több ország ítéli el őket a tetteik miatt.
amaramaistanna
Vona jobb lenne ,ha befogná a lepénylesőjét.Az ő esetében nem értek egyet a szólásszabadsággal.Aki (maga is beismeri ),hogy a demokrácia ellensége,az számomra egy nímand.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.