Mindenáron szavazatokat akar szerezni a Fidesz, mert - miután az ígéreteit nem váltotta be - elfordultak a párttól a becsapott választók. A kormánypárt most többszöri rezsicsökkentéssel igyekszik az emberek kegyeibe férkőzni. Ám az Orbán- kormány ennek az árát is a szolgáltatókkal és a lakossággal fizetteti meg.

Forrás: nepszava.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Nem lehetne a fideszt csökkenteni havi 10 %-kal ? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
massa
kamu az egész 50%-al nőtt az élelmiszer,26-féle adóval 100x-an szedi be a fidesz mocskos banda.
kkalman
@Csizmás Kond: De még mindig magasabbak a jövedelmek, mint nálunk.
jozsiami
bundi én nem az elműhőz tartozóm de te biztos okosabb vagy az átlagnál és azért hiszel a mai kormánynak ,de nem baj majd ha felébredsz nagyot esel és majd akkor írj lekezelő leveleket .
jozsiami
horizont te neked biztos van rálátásod a dolgokra de azt hiszem ,hogy a 10% az ott dolgozok zsebéből is kiveszik úgy ahogy a tiedéből is csak nézz utána a számládon és ha megvan a csökkentés akkor jó szolgáltatóhoz tartozol és örülj neki .
bagira
Milyen rezsi csökkentés??? Megkaptam a következő 3 havi csekket. A gáz egy fityinget se csökkent, sőt rá kellett fizetnem. A villanyt leolvasták, elszámolás után hozzáigazították az elmúlt 3/4 év fogyasztásáhot. Hasznom? 0 ft, sőt + egyszeri 5000.
Pisti271
Megvesszük az E-ontól a gáz üzletágat.
Az első Orbán kormány idején adta el a MOL, mert veszteséges volt. Állítólag drágán.
Pillanatnyilag semmi pluszt nem jelent, a gáz árát eddig is az állam határozta meg.
A lejáró szerződés után kiderül, sikerül-e jobb árat elérni, mint a jóval nagyobb piaci szerplőnek az E-onnak. (az Oroszok egyébként szándékoznak árat csökkenteni, de nem automatikusan egyformán mindenkinek) Az E-on most ugye forintért adja a gázt, az Oroszokkal dollárban számolunk el. (Gyurcsány reagált Martonyi nyilatkozatára, miszerint a rendszerváltás óta nem volt ilyen magas az Oroszországba irányuló magyar export, de ez csak forintban igaz, dollárban nem. Gyurcsány a Facebookon azt írja, "mi ugyanis az oroszokkal nem fabatkában, nem rubelben, nem forintban kereskedünk, hanem dollárban. Dollárban viszont a KSH adatai szerint az Oroszországba irányuló magyar export 2011-ben 3571 milliárd dollár volt. 2008-ban viszont 3872 milliárd. Szerintem elég világos, hogy melyik a több") Szóval az árban akkor is jelentősen megjelenik a forint árfolyama. Jelenleg nem túl rózsás, de addig még van idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.