Jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy Magyarország jelenlegi, a Fidesz által bevezetett Alaptörvénye nem érvényes. A miértekre itt a lista: 1. A Magyar Köztársaság Alkotmánya, valamint az Alaptörvény is, deklarálja az úgynevezett "népfelség" elvét, ami szerint a hatalom forrása a nép, és annak akarata. A népakarat jogos és törvényes kinyilvánítása pedig a népszavazás.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Proli
Nem baj, aki járt mostanában Szögedében az láthatja az újfajta hajlított ívű lámpaoszlopokat.
Valahol olvastam, hogy miért jó?
Mert egy oszlopon három politikus lóghat egyszerre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: A nyolc talál, de még előtte van egy szám...
Leírom mi az állam.
Az állam egy kormány formájában egy terület és az azon lakó népek képviselete, a törvényhozója és azok betartatója és az életmódjuk meghatározója...akik mindig az általuk felügyelt terület adójából élnek.
Az állam hatalma a mindenkori politika minőségétől függ. A mai állami struktúrarendszert nem Orbánék alakították ki. A mostani kormány most próbál visszaszerezni olyan kulcsfontosságú hatásköröket ami magakadályozhatná a kialakult rendszert élhetőbb keretek között tartani, ugyanis azt az előző kormányok önként vagy megalkuvásból felmondták.
Ez a mostani sikítozás olyan mint az elkényeztetett gyerek rendre-szoktatása.
Dr. Felipe
Ez a fideSS tákolmány soha nem lesz Magyarország alkotmánya ahogy a kommunista tákolmány sem volt az.
Az igazi alkotmány az lesz amit a nép fog ratifikálni a népszavazáson. Tehát az igazi alkotmányra még várni kell.
Egyszer majd valamikor ez a fideSS tákolmány népszavazásra lesz bocsájtva és biztos vagyok benne hogy a nép oda küldi ahova való a felcsuti ganédombra.
A Tündik bündije
@Csizmás Kond: Tekintettel arra, hogy három év alatt sem sikerült számomra és a környezetem számára, de nagy általánosságban Magyarország számára sem semmiféle pozitívumot alkotnia a kormánynak, és a Te válaszaid is jobbára csak olyan egy helyben topogós, problémamellőzős elmélkedések, ezért ezt a témát részemről tegnap este lezártam, köszönöm.
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: Meg vagyok hatódva...hogy, tőlem vártad a problémák megoldását...:)
A Tündik bündije
@Csizmás Kond: Én mindenkiről hiszem, hogy képes a problémák megoldására mindaddig, amíg meg nem cáfolja önmagát. (Ez most nem személyre célzott, hanem általános megjegyzés volt).
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: ...na és akkor te miért nem oldod meg ?...vagy magadról nem hiszed ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.