Múlt hét csütörtökön, egy nappal Matolcsy György jegybankelnöki jelölése előtt, Rogán Antal Moszkvában járt, és Putyin pártjának egyik vezetőjével, Szergej Zseleznyákkal arról is tárgyalt, hogy a magyar kormány "a napokban megvizsgálja (deviza)tartalék felhalmozásának lehetőségét orosz rubelben a dollár nem stabil helyzete miatt". A Fidesz frakcióvezetőjének útjáról semmilyen magyar forrás, így az MTI, vagy más közmédia, de a Fidesz sem számolt be.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kengyefuto
Putyin bedézte egy seggnyalásra.Szaporodnak a barnanyelv újelvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@Mobil123: HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! És mi lesz az elszámoltatással?Várják csak meg a 2/3-os buktát! Mindent a maga idejében! Hát nem?
tűzróka1939
@bakegya: Nyalni kell az olcsó gáz reményében . Pffúj ócska dollár ! Jöjjön a jó erős rubel . Polgárháborút ne is említsd . Az lenne ám a tragédia :( . Azért ez az unió is egy nagy kalap szar . Semmi más nem érdekli a 3% -kon kívül .
Mobil123
@kengyefuto: Most komolyan ilyen naiv vagy? Én nem hiszem!!! Nem vagy Te olyan cicus!!:-)) Komolyan azt gondolja valaki, hogy bármelyik politikus is el lesz számoltatva?? Egy-két emberke, de ők csak morzsácskák, amivel megdobják a szemünket.
Némó Matróz
Persze, hogy titokban!
Az Oroszok szégyellik, hogy oda jár hozzájuk.
eva1950
Miért kellene nekünk tudni, hol jár Rogán, v. bármelyik ... mi nem azért vagyunk, hogy tudjunk bármiről is, megy a porhintés a szemünkbe, elterelő butaságok, hogy finom legyek, ők jönnek-mennek, rendeleteket hoznak, Alkotmányt módosítanak, miért is kellene nekünk tudni:::: lényeg, hogy mi betartsunk mindent, aztán ők tartanak be nekünk, miközben ami fontos, nem tudunk róla, tessenek belátni, mi senkik vagyunk a számukra, nekünk csak a derékszíjunkat rövidítik, de van, akinek már dereka sincs.
bakegya
@tűzróka1939: hát pedig akárhogy is van ezek pakolják ki a magyarok-nemzetet ugyan nem mentő,de még létező -bankját!-"vidám orbánbarak lettünk"-titokban.A környező népek rátartása után ez egy valóságos hátbatámadása mindennépek Közép-Kelet Európájában.
Az eljövendő kilátásainkra gondolni sem jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.