Múlt hét csütörtökön, egy nappal Matolcsy György jegybankelnöki jelölése előtt, Rogán Antal Moszkvában járt, és Putyin pártjának egyik vezetőjével, Szergej Zseleznyákkal arról is tárgyalt, hogy a magyar kormány "a napokban megvizsgálja (deviza)tartalék felhalmozásának lehetőségét orosz rubelben a dollár nem stabil helyzete miatt". A Fidesz frakcióvezetőjének útjáról semmilyen magyar forrás, így az MTI, vagy más közmédia, de a Fidesz sem számolt be.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kengyefuto
Putyin bedézte egy seggnyalásra.Szaporodnak a barnanyelv újelvtársak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kengyefuto
Putyin bedézte egy seggnyalásra.Szaporodnak a barnanyelv újelvtársak.
tűzróka1939
Bóvli dollár :)) Nyem köll :)) Mik vannak :-o . Mi lehet annak az oka, hogy sohasem tanult értelmes embereket küldnek el tárgyalni ? Miért mindíg a tuskókat utaztatják ?
kedwes
Úgymond, ha senki ne tud róla, akkor azt honnan tudni miről volt szó?
Megint egy kihelyezési manőver a választások utáni biztos alapok megteremtéséről?
Mert ugye, ők nem olyanok, mint az elődeik?
Egy költői kérdés:
Mikor lesz Magyarországnak, Magyar Nép érdekeltségű vezetése?
adsl70
Na a végén kiderül a narancsban is van vérnarancs ami belülről vörös .. még a végén fadeszkatelep szocibb lesz az mszp-nél is :) nem baj gyakoroljanak a nyugat már leírta az országot a szuper bóvlit nem tudjuk lemosni.. Nem Orban elvtárs nuklearis hívő véletlenül? Paksi erőmüvet csak az oroszok tudják megépíten ahhoz meg a kell a barna nyelv, mert ugye a legnagyobb komcsi fikát azorbán baráti csapat nyomta ellenzékben.
dubitus
@kedwes: Nem "senki nem tud róla", hanem "NÁLUNK senki nem tud róla"!
Orosz jellem, más jellem.
Ott nem titkosítják 80 évre a bírósági végzést/itéletet, hogy az adott politikus nem maffiózó, nem olajszőkítő.
...hogy itthon is többen tudjanak róla, azt nagy barátunk, Oroszország intézte:
www.napi.hu/magyar_vallalatok/titokban_moszkvaba_latogatott_orban_bizalmasa.547024.html
.
Volt tehát értelme anno kiabálni: "Ruszkik haza!", különben nem kellene közköltségen, titokban baráti látogatásra utazgatni!
Január
@dubitus: Ilyen a politika. A tetteket a napi érdekek motiválják. Tehát soha ne mond, azt, hogy soha.
tűzróka1939
Oroszország retteg !! Megtámadta egy ismeretlen eredetű anti-vírus . A kremlben lázasan kutatnak az ellenszer előállításán . Mint tudjuk mostanában sűrűn előfordulnak a Kremlben kelet-európai vírusok . Legutóbb orbánc fertőzés veszélye állt fenn :))
Dr plágium
Ezek illegalitásba akarnak vonulni, és most folynak az előkészületek :-)))
kedwes
@dubitus: Mintha Én mondtam volna. És... még mennyi "okosság" fog kiderülni a kormányváltás után?
massa
az egyikazerbe megy kiadni a gyilkost,csak nem Putyinnak nyal leszarja a fideszeseket?
Mobil123
@Dr plágium: De akkor induljanak qrva gyorsan:-)))
mariaberta
Biztosan Orbán tudta nélkül, mert hiszen ŐŐŐŐ hazaküldte őket, hogy többé ne is lássa a ruszkikat.

Emlékszünk? Azzal etette a népet, hogy ő volt az aki RUSZKIK HAZA felszólítással haza küldte őket.
Az sem izgatta, hogy az akkori kormány régen megtárgyalta az oroszok kivonását Magyarországról. Így csak másodikként jelentette be az oroszok távozását.
Azért annyira nem vagyunk hülyék, hogy mindent elfelejtsünk.
amaramaistanna
Kissé off! Amennyiben van egy kis időtök,akkor keresgéljetek itt(véletlenül akadtam bele,van itt egy-két "gyöngyszem"):www.facebook.com/photo.php?fbid=352813848164616&SET=0.143851892419488&TUPE=1&theater
Jó böngészést!
tűzróka1939
@amaramaistanna: Ezt tudja meg entero :)) . Mik ki nem derülnek a "feddhetetlen" múltú Orbán Viktorról . És még ő kommunistázik. Államellenes stb stb . jelenségeket felderítse . Tudnak erről vajon a karám társak ?
nemkati
@amaramaistanna: Azért ez nem semmi! Ez az irat 1991-ben kelt, már jóval a hírös beszéde után. Tehát pártonkívüli volt, (ha a PKV ezt jelenti?), de KISZ-tag, és feladata katonáéknál "az államellenes és hatáskörünkbe utalt más bűncselekmények, valamint a KISZ-t károsan befolyásoló jelenségek felderítése". Hát ugye ez egy javaslat, bár elég nehéz kibetűzni, de akik javasolták, látták, hogy ez a fickó alkalmas az ilyen besúgói feladatokra. Remélem megkapta a feladatot, és becsülettel védte a KISZ-t a káros befolyásoktól. :)))
amaramaistanna
@tűzróka1939: Fogalmam sincs róla,hogyan került ez egy fotósarchívumba,hacsak nem volt III/3-as hivatásos az illető.Mindenesetre nagy bátorságra vall.hogy feltette a facebookra.
amaramaistanna
@nemkati: Egy kissé kinagyítva,egy olvasószemüveg,vagy nagyító segítségével minden elolvasható.
amaramaistanna
@tűzróka1939: Megfeledkeztem a karám társakról.Feltételezem,hogy igen,ezért nem tárgyaltak bizonyös ü...k.törvényt.Persze ez csak feltételezés,mert nincsenek pontos információim.
tűzróka1939
@nemkati: Kiállítás ideje : 1981 Okt . 20 !@amaramaistanna: Igaza van bárki is volt . A múlt tisztázására mindent fel kell használni . Még Orbán titkos előéletét is nyilvánosságra kell hozni . Hisz nem isten csak 1 "ember"
nemkati
@amaramaistanna: Neked van nagyítód vagy szemüveged? 1991- a dátum, vagy 1981?
miazero
@tűzróka1939: Mert a karámtársak mit csináltak vajon? Disznót makkoltattak Bugacon?
amaramaistanna
@tűzróka1939: Nem láttam a nyomtatott sajtóban,csak a facebookon.Ezért nem tudok többet,mert nekem nincsenek olyan lehetőségeim,hogy kutassak.Remélem,hogy valaki aki ezt megteheti az utánnajár.
tűzróka1939
@miazero: Azt tudom, hogy sok volt MSZMP-s van a fideszben .
tűzróka1939
@amaramaistanna: Ez még levéltári anyag lehet . Valaki ügyes volt és készített egy másolatot róla . Valóban nem ártana már azokat az ügynökaktákat hozzáférhetővé tenni . Egyszer s mindenkorra tisztázódna mindenkinek a múltja .
bakegya
@tűzróka1939: ugyanmár,nekem bőven elég az is amit ezek naponta produkálnak!
Pontosabban polgárháborúba késztetik a lakósságot.Merthogy a dollárelszámolást lecserélni készülnek a jegybanktartalék terhére és még ráadásul rubelelszámolással!?
bakegya
@bakegya: azta!-meghogy visszahozza a ruszkikat is.
Megjegyzem Héviz már tele van,veszik át a németektől a házakat is.
coyote3
" Magyarországnak nincs semmi keresnivalója keleten, mert ott semmilyen babér nem teremne országunknak, csak alárendeltség és kiszolgáltatottság. Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei és ezt mindenki kezdi veszedelmesnek látni." Orbán Viktor 2007. szeptember 30.
No komment...
kengyefuto
@tűzróka1939: Nekik is kő művelődni nem? Putyin ad neki egy kis yudó leckét, itthon meg mindent padlóra küld.
kengyefuto
@Nakimaga: Nem köll itt várni kérem! Egy méretes tockos saller sül ki belőle.Oszt jónapot.
kengyefuto
@kedwes: Most éppenhogy az van! Emlékezzünk,mit visított a csúti 2002-ben a buktájuk után: "A Haza nem lehet ellenzékben!" Nos,ha a fidesz a haza akkor a nép a fidesz nem igaz? Ilyen egyszerű ez kérem szépen!
kengyefuto
@mariaberta: 1991:"Tovarisi konyec" 2014:Tovarisi KONYEC!!!
kengyefuto
@Mobil123: HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! És mi lesz az elszámoltatással?Várják csak meg a 2/3-os buktát! Mindent a maga idejében! Hát nem?
tűzróka1939
@bakegya: Nyalni kell az olcsó gáz reményében . Pffúj ócska dollár ! Jöjjön a jó erős rubel . Polgárháborút ne is említsd . Az lenne ám a tragédia :( . Azért ez az unió is egy nagy kalap szar . Semmi más nem érdekli a 3% -kon kívül .
Mobil123
@kengyefuto: Most komolyan ilyen naiv vagy? Én nem hiszem!!! Nem vagy Te olyan cicus!!:-)) Komolyan azt gondolja valaki, hogy bármelyik politikus is el lesz számoltatva?? Egy-két emberke, de ők csak morzsácskák, amivel megdobják a szemünket.
Némó Matróz
Persze, hogy titokban!
Az Oroszok szégyellik, hogy oda jár hozzájuk.
eva1950
Miért kellene nekünk tudni, hol jár Rogán, v. bármelyik ... mi nem azért vagyunk, hogy tudjunk bármiről is, megy a porhintés a szemünkbe, elterelő butaságok, hogy finom legyek, ők jönnek-mennek, rendeleteket hoznak, Alkotmányt módosítanak, miért is kellene nekünk tudni:::: lényeg, hogy mi betartsunk mindent, aztán ők tartanak be nekünk, miközben ami fontos, nem tudunk róla, tessenek belátni, mi senkik vagyunk a számukra, nekünk csak a derékszíjunkat rövidítik, de van, akinek már dereka sincs.
bakegya
@tűzróka1939: hát pedig akárhogy is van ezek pakolják ki a magyarok-nemzetet ugyan nem mentő,de még létező -bankját!-"vidám orbánbarak lettünk"-titokban.A környező népek rátartása után ez egy valóságos hátbatámadása mindennépek Közép-Kelet Európájában.
Az eljövendő kilátásainkra gondolni sem jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.