„Ő soha sem bántana engem, az ellenségei tehették ezt velem" – hihetetlen, de ezt suttogta nyomozóknak a kórházban H. Ildikó akinek férje varrta össze a száját - olvasható a szerdai Blikkben.

A nő állítása szerint a legnagyobb boldogságban élték mindennapjaikat, a vadállati szexjátékból pedig semmire sem emlékszik, csupán arra, hogy egyik pillanatban még otthon volt, majd az intenzív osztályon ébredt. Bár a megkínzott nő elmondása szerint férje sohasem verte, testén olyan brutális harapásnyomokat, régebbi sebeket is találtak az orvosok, amiket már sokkal korábban szerezhetett.

- Tűzzel-vassal védi bántalmazóját, valószínűleg azért, mert retteg a férjétől. Ha ugyanis kiderülne, hogy a férfi ellen vallott, és őt nem ítélik el, esetleg még sanyarúbb sors várna rá - magyarázta a Blikknek Bilkei Pál kriminálpszichológus.

A 27 éves R. Tibort em­berölési kísérlettel gyanúsítják. A férfi február végén félholtra verte nálánál 18 évvel idősebb nejét, és összevarrta a száját.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
@ila51: a legritkább esetben szoktak "kijózanodni". Valószínűleg tényleg retteg, ez esetben hallgatni fog. Ezrével vannak ilyen kapcsolatok, rengeteg nő hagyja magát ütni, vágni, abban a tudatban ringatva magát, hogy "de hát szeret".
Jönnek a kifogások, miszerint sz@r volt a gyerekkora, épp rossz kedve van, majd abbahagyja. Aki egyszer kezet emel, másodjára is fog. Aki hagyja legalább ugyanannyira hibás, mint aki üt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
Sok bántalmazott nő mondta már azt, hogy megverte ugyan a párja, de ő megérdemelte. Nem értem meg a gondolatvilágukat, bár sokan félnek a férjüktől, az egyedülléttől, nem tudom még mitől. Sajnos nem egyszerű valakit boldoggá tenni az akarata ellenére.
SELIG
Vannak emberek, akiken egyszerűen nem lehet segíteni.
Rézangyal
Azt hiszem, ez a Stockholm syndroma speciális, vadállati férjekre optimalizát formája :(
Dr plágium
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki hülye az haljon meg.
macska1952
Bocsánat de a nőkre jellemző,hogy ,ha agyon vernek is még maradok egy kicsit hátha megjavul,bevállalok még egy babát,a család mindenek előtt.Az ilyen tetű férfit jó messzire el kell engedni(zavarni).
bretagne
Ha cinikus lennék, akkor azt mondanám, hogy összevarrt szájjal hogyan tudta megvédeni ezt a brutális embert. De nagyon szomorú történet ez. Sok ilyet hallani és mégsem tud olyan törvény születni, hogy megfékezzék ezeket az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.