"Bajnai Gordon emberei a Fidesz Lendvay utcai székházába betörtek, ablakot törtek ki és ajtót tettek tönkre, félmillió forintos kárt okoztak" - közölte a kormánypárt csütörtökön az MTI-vel, hozzátéve: "a székházában dolgozó nőkkel és férfiakkal szemben fizikai erőszakot alkalmaztak".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
A 2006-os "békés" tüntetők mennyi kárt okoztak? Elképzelem a szitut, hogy valaki ott is sütit osztogatott volna azoknak a jámbor embereknek. Más országokban ennél sokkal kevesebbért buktak már kormányok, csak mi vagyunk birka türelműek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
küldjék a számlát a libajnai gazdának!
bagira
@rokker33: Bele se merek gondolni, hogy ők nyerjenek. Az "elmút nyócévben" ott tettek keresztbe a kormánynak ahol csak tudtak. Nem az ország érdekeit tartották szem előtt, hanem, hogy hatalomra jussanak. Bármi áron, ellehetetlenítve a kormány munkáját. Szomorú, hogy ezt sokan nem vették észre. Nem tudom egyesek miért nem gondolkodnak a fejükkel, miért hisznek üres lózungoknak, miért gondolják, hogy a semmiből is lehet osztogatni. Persze lehet, de nem a népnek.
dr. prédikátor
Fütyesz banda!kurvára be vagytok szarva a Bajnaitól mi???Ha csak a fényképét meglátjátok már tele a gatya!!!Félmilliós kár mi?? az egész székház egy szemétdomb: tele szeméttel!!!
nahát
@dr. prédikátor: jobb duma nincs a beszarás emlegetésénél? Már uncsi! A szemetet meg kivitték a rendőrök!
mariaberta
Ezeknek Bajnai fóbiája van, el sem tudják képzelni, hogy a fiataloknak elegük van belőlük?
Félmilliós kárt? Ugyan. Hiszen ők akartak sósavat önteni a fiatal ember arcába. Vén hülyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.