"Bajnai Gordon emberei a Fidesz Lendvay utcai székházába betörtek, ablakot törtek ki és ajtót tettek tönkre, félmillió forintos kárt okoztak" - közölte a kormánypárt csütörtökön az MTI-vel, hozzátéve: "a székházában dolgozó nőkkel és férfiakkal szemben fizikai erőszakot alkalmaztak".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
A 2006-os "békés" tüntetők mennyi kárt okoztak? Elképzelem a szitut, hogy valaki ott is sütit osztogatott volna azoknak a jámbor embereknek. Más országokban ennél sokkal kevesebbért buktak már kormányok, csak mi vagyunk birka türelműek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bagira
A 2006-os "békés" tüntetők mennyi kárt okoztak? Elképzelem a szitut, hogy valaki ott is sütit osztogatott volna azoknak a jámbor embereknek. Más országokban ennél sokkal kevesebbért buktak már kormányok, csak mi vagyunk birka türelműek.
A Tündik bündije
A Pravda belendült... a 70 éves Margitka néni, akinek az egyetlen "hiteles" (ha-ha) hírforrása az M1, talán még be is veszi.
Egyébként szimpatikus, hogyan keveredik önmagával ellentmondásba a narancsliget... ha ez egy éve történik, akkor "szemét MSZP-sek" volnának az elkövetők, de Bajnaitól, aki állítólag nem ellenfél, úgy foltocskáznak, hogy azonnal ráverik a balhét.
QQCSI
@bagira: Ott önkiszolgálás volt a TV büféjéből, amit Wittner Maris szerint a fiúk ki is fizettek.
bagira
@A Tündik bündije: Bajnaitól halálosan rettegnek. Úgy próbálják ellehetetleníteni, hogy mindenért őt teszik felelőssé. Van aki beveszi. Az én szüleim is idős, kisvárosi nyugdíjasok, mégsem megvezethetőek, soha nem is voltak azok. Szerencsére sokan vannak hozzájuk hasonlóak, csak nincs internetük, és nem ismerjük véleményüket. Nem mindenkinek száll el az esze, ha megöregszik.
rokker33
Fel kellett volna gyújtani azt a tetűfészket nem kitörni az ablakot hisz a tetveket irtani kell nem védeni! 10 liter benzint és egy doboz gyufát azonnal ingyen felajánlok a cél érdekébe.
bagira
@QQCSI: Igen, sőt sorba álltak, hogy mielőbb rendezhessék a számlát. Sőt, a felgyújtott autókat is kifizették. Rablóbanda.
bagira
@rokker33: Nem mehetnek le az ő szintjükre és ne is menjenek. Elvesztenék a hitelességüket. Gondolj bele akkor milyen kárálás lenne!
A Tündik bündije
@bagira: Sajnos ugyanez a nagymamámról már nem mondható el. Nagyon szeretem, de így 82 évesen már nem tudok rá hatni. Tulajdonképpen már nem is akarok. Már hallom, hogyha a hétvégén meglátogatom, az lesz a híre, hogy a szemét kommunista Bajnai emberei megtámadták a magyarok javára dolgozó, jó keresztény embereket. És ha a szemem kifordítom, akkor sem fogom tudni neki megmagyarázni, hogy ez nettó hülyeség.
A Tündik bündije
@bagira: Ja, és persze azért tudja ilyen biztosan, mert az MTV-ben mondták...
bagira
@A Tündik bündije: :-( Szerencsére az enyémeket nem kell meggyőzni, maguktól ilyenek, és a gyerekeim is nagyon reálisan gondolkoznak. Persze nem pont úgy mint én, de elégedett vagyok velük.
bagira
@QQCSI: Ez tényleg vérlázító! :-))) Rendre segget csinálnak a szájukból, de ez engem vajon miért nem lep meg? "AZT a kormányt amelyik nem képviseli a zemberek többségének akaratát el kell kergetni" (orbán viktor 2006) !!!
hejj
Húúúh. Hogy is volt az a székház-eladás anno??? :-)
rokker33
@bagira: Az biztos így is vigyázni kell Bajnainak,hogy mit mond,mert egy rossz szó és ezek az élősködők minimum fél évig rágódnak rajta.Így is nagy sláger az elmúlt 8 év duma meg a Gyurcsányozás,de azt nem mondják hogy ők is vétkesek és nekik köszönhetjük hogy az Mszp után még mélyebbre süllyedtünk de ugye ez már tabu.Lesz még itt nagyobb balhé is főleg ha 2014 ben is ők nyernek ami egyre valószínűtlenebb!!
nahát
küldjék a számlát a libajnai gazdának!
bagira
@rokker33: Bele se merek gondolni, hogy ők nyerjenek. Az "elmút nyócévben" ott tettek keresztbe a kormánynak ahol csak tudtak. Nem az ország érdekeit tartották szem előtt, hanem, hogy hatalomra jussanak. Bármi áron, ellehetetlenítve a kormány munkáját. Szomorú, hogy ezt sokan nem vették észre. Nem tudom egyesek miért nem gondolkodnak a fejükkel, miért hisznek üres lózungoknak, miért gondolják, hogy a semmiből is lehet osztogatni. Persze lehet, de nem a népnek.
dr. prédikátor
Fütyesz banda!kurvára be vagytok szarva a Bajnaitól mi???Ha csak a fényképét meglátjátok már tele a gatya!!!Félmilliós kár mi?? az egész székház egy szemétdomb: tele szeméttel!!!
nahát
@dr. prédikátor: jobb duma nincs a beszarás emlegetésénél? Már uncsi! A szemetet meg kivitték a rendőrök!
mariaberta
Ezeknek Bajnai fóbiája van, el sem tudják képzelni, hogy a fiataloknak elegük van belőlük?
Félmilliós kárt? Ugyan. Hiszen ők akartak sósavat önteni a fiatal ember arcába. Vén hülyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.