Egymást licitálják túl a baloldali ellenzéki pártok az egyre inkább durvuló hangnemű kormányellenes megmozdulásokkal – mondta Rájátszás című műsorunkban a Fidesz szóvivője. Selmeczi Gabriella hozzátette: a Fidesz-székház elleni támadás azt jelzi, hogy a Bajnai Gordon-féle választási szövetség már attól sem riad vissza, hogy civileket használjon fel politikai céljai eléréséhez. A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint a „gyűlöletkampány” elindulása óta a baloldalon előre hozott választás zajlik, a résztvevők azon marakodnak, hogy ki legyen a miniszterelnök-jelölt. Selmeczi hozzátette: azon folyik köztük a verseny, hogy ki tud brutálisabb, agresszívabb lenni, ki tudja magára vonni jobban a média figyelmét.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
haggyááá mááán békibe'.élénken él még az első kormányzásuk alatt amikor már előre választási csalást kiabáltak,amikor a Kossuth téren a határon tuli magyar testvér forradalmat akart ITT csinálni.aztán meg nem megyünk be mert illegitim csalo az uj kormány.tünti a kinaiak oroszok ellen.folyamatos hiszti,zavarkeltés.amig az elöző ciklus tagjait meglehetett dobálni,ordenáré modon viselkedni velük,addig a mostani a kritika minden megnyilvánulását sértésnek aljas támadásnak veszi.hazárulózik,stb.idáig elégedetlen voltam,most már kezd kihozni a sodromból a szenátor asszony
A Tündik bündije
"Selmeczi Gabriella hozzátette: a Fidesz-székház elleni támadás azt jelzi, hogy a Bajnai Gordon-féle választási szövetség már attól sem riad vissza, hogy civileket használjon fel politikai céljai eléréséhez."

Most én vagyok hülye, vagy a birkamenet, valamint a tegnap esti sósavas baromarcú nem civilek? Te hidrogénezett egysejtű...
dubitus
Ha Gabika nem csak nézne, látna is, észrevenné, hogy a tüntetők nem voltak "generál-szatyrokkal" felszerelkezve, ráadásul kevés idegennyelvű tag volt köztük!
nahát
Mennyire be van fosva az ellenzék, hogy a fidesz újra nyerni fog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.