Senki nem hívta, csak erkölcsi kötelességének érezte, hogy megvédje a Fideszt, amelynek elkötelezett híve – közölte a tíz évet börtönben töltött "nagydarab kigyúrt", aki a Lendvay utca lépett fel a tüntetők ellen.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Elöljáróban csak annyit: amilyen az erkölcs, olyanok a védői!
.
Ennyire megszorult Szeretett Veztőnk és pártja, hogy törvénytipró, (itt nem arra gondolok, hogy ült! - hanem, hogy civilként megvalósítja a "személyes szabadság korlátozása", törvény által büntetni rendelt cselekedetet!) garázda, önbíráskodó személyeknek kell megvédeni?
.
Lehet még egy ok, amire majd Őszőkesége hivatkozni fog: Bajnaiék bérelték fel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
legalább annyi esze lenne a hüjjjének , hogy befogná a száját. Fidesz elkötelezett híve kiválóan lejáratja imádott vezírér , pártját!
SLAakku
"a törvény és a jogkövető magatartás minden magyar állampolgárra vonatkozik". Vajon törvényes hogy megfogja és erőszakkal kidobja a képen látható fiatalt? Nem önbiráskodás ez?
nyanya001
@coni: Illegális pénzbehajtásból élt, majd alkalmi munkaadója meggyilkolásában segédkezett Sz. Ferenc, aki a Fidesz-székház védelmére kelt március 7-én, miután több tucat tüntető vette be magát az ingatlan udvarára. [...]
kerék
Mennyire erkölcsös...gondolom akkor is erkölcsi kötelességeinek tett eleget amikor embert ölt.
vukkocska
@SLAakku: ha nem kérte fel senki erre a munkára, akkor bőven az, és személyi szabadság megsértése is. Akkor ez a nagyfejű eldöntheti, hogy melyiket vállalja fel.
Egyébként valószínű ismét egy kis vérre vágyott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.