Szűkülhet a közszereplők bírálhatósága, ha életbe lép az alaptörvény negyedik módosítása, és perek végtelen sorozata indulhat a gyűlölködő beszólások miatt. Az alkotmány új verziója változtatna a véleménynyilvánítás szabadságának megfogalmazásán, ami az új polgári törvénykönyvvel párosítva teljesen új utakra viheti a személyiségi jogok védelmét. Cikksorozatunkban részletesen bemutatjuk, milyen hatással lesz mindennapjainkra az alaptörvény javított kiadása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Az internet esetében a digitális nyomokat szépen el lehet varrni...

Ami pedig a narancsos gárdát illeti, nos a perek sokasága nem megoldás egy Uniós tagállamban, amikor ilyen vezetése van az országnak. Ha a választók, nép ilyen mértékben van anyagilag eltiporva, miközben finoman szólva is kétes módon gyarapodnak a fideszes káderek, akkor nem lehet csodálkozni a cinikus, sértő, az emberi méltóságot semmibe vevő hozzászólásokon.
A 2/3-al mindent uraló fideszesek persze nem így gondolkodnak, hiszen nekik a saját, egyéni jólétük és a hatalom megtartása a fontos. Azzal, hogy az őket illető negatív kritikát betiltják tovább hergelik az amúgy is elkeseredett tömeget, ráadásul a nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél opciót esrősítik.
Véleményem aki az ország, a nép, a választópolgárok érdekeit szem előtt tartva politizál és nem a hirtelen meggazdagodás lehetőségét látja a mandátumában, annak nem kell tartani a polgárok haragjától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rézfánfütyülős
@szepwilly: Én is milliomossá teszem a kedvesemet elég sűrűn :)
szepwilly
@rézfánfütyülős: na latod ezek meg etz sem tudjak!
Latod ezt sem csinalod igaz szivvel,a kissebbseg ebböl gazdagodik!
rokker33
@entero:Miért is kellene visszafogottan írni egy trehány pártról??Igen is megérdemlik,hogy lesz*rozzák a munkájukat,mert tényleg az és ha lenne rá lehetőségem ezt Orbán Viktornak is elmondanám amiket itt leírtam csak ugye egy gyáva gerinctelen /cenzúrázva/ és csak a médián keresztül mer nyilatkozni vagy a lefizetett Fideszesek elé mer állni az igazi emberektől meg fél nem úgy mint Bajnai akinek nincs mitől tartani sőt a Fideszes statisztikákkal ellentétbe egyre népszerűbb vagy Gyurcsány akinek ugye van bűne bőven, de egy mikroszkóppal látható gerinc szerűség azért neki is van meg egy jó 5 cm vastag bőr a pofáján és mégis kimegy az utcára!!! :D
vukkocska
@rézfánfütyülős: Jaj, most nem arról van szó... :)
entero
@rokker33: Gyurcsány már nem miniszterelnök, ezt ne felejtsd el, őt már csak röhögik a legtöbben. Bajnai pedig még nem miniszterelnök, köpködni csak utána fogják, főleg hogy ott lesz mögötte majd az egész régi banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.