Közleményben gratulált a Magyar Szocialista Párt nevében Mesterházy Attila az Együtt 2014 párttá alakulásához, sok sikert kívánva "a pártépítéssel járó nehéz feladatokhoz".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Orbánnal ellentétben Bajnainak volt gyerekszobája, ezért ha ellenzéki tüntetést akar saját hangján és képében teszi nem a cöfögők mögé bújva.
Kár, hogy nem tudtak a szocikkal megállapodni abban hogy 2014-től valóban más lesz a politika mint az elmúlt 25 évben, ezért kénytelenek voltak egy új pártot alapítani.
Az emberek már nem fognak oligarchás, ügynökös pártokra szavazni mint a fidesz és az mszp egy része.
Ezért nagyon sokan vannak akiknek egyetlen reményük az E14+PM.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: Részben egyetértek, nyilván a tanulás mindenkinek az egyetlen esélye, viszont munkát vállalni, vállalkozni jobb lenne akkor, ha nem Európa egyik legnagyobb adói és járulékai terhelnék azt. Ha a kormány (és most legyen szó bármilyen kormányról) csak ilyen otromba módon tud beavatkozni a gazdaságba, akkor jobban tenné, ha visszavonulna, kisebb adókulcsokat határozna meg, és ezzel párhuzamosan a kiadási oldalt is lecsökkentené.
loboncos
@nahát: @entero: a69-es pozzal hogy vagytok?
loboncos
@entero: Nagyon szépen leírtad,már csak átkéne gondolnod..
entero
@coni: Furcsa, hogy sokan azt hiszik, majd Bajnai alatt minden jobb lesz. Ahhoz meg is kell választani, és az emberek többsége nem igazán adná rá a voksát, mert nagyjából eddig minden kormány az ellenkezőjét csinálta, mint amiket ígért. Ráadásul a volt MSZP, a volt SZDSZ tagok is ott lihegnek a nyakán, akik nem akarnak majd kimaradni egy esetleges sikerből. Mindegy, majd látjuk, hogyan dönt a nép.
entero
@dzurinda: Volna min változtatni, ezt eddig is hangoztattam, a többit leírtam coninak.
entero
@loboncos: A cikkel foglalkozzál, ne a szexuális életemmel, oké?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.