Nehéz helyzetben lehet Kósa Lajos, amikor ilyen hazugságokat adnak a szájába – ezt Bajnai Gordon mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz alelnöke azt mondta, hogy a volt miniszterelnök áll a tegnapi székházfoglalás hátterében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
darwin
@coyote3: Gordon nem bont kordont :) :)
Csizmás Kond
...de nem tagadta, hogy köze volt a kiabálókhoz...
darwin
@Horizont: A jelenlegi tüntetőket nem a Fidesz bérelte fel.Spontán elegük volt.
Remélem többen is lesznek.Most még udvariasak.Nem éhesek.
Dr. Felipe
Így kell higgadtan cáfolni a rágalmakat, na ez a rágalom is ráégett kóser alajosra mint a többi.
Csizmás Kond
@Horizont: Azt állították, hogy a háttérben Bajnai áll, de ő csak azzal replikált, hogy nem karja elfoglalni a székházat...
A Tündik bündije
Igen, ezt eddig is tudtuk. Csak hát Mr. 20 százalék mostanában minden rebbenő árnyék mögött Bajnait látja, a baltásvezér kezét meg már egy tek-es gyerek fogja, ha éjszakánként mocorog a hólyagja, nehogy ott bújjon Gordon a fal mögött...
Csizmás Kond
@Horizont: Nézd, én ha valamit le akarok írni vagy kifejezni azt megteszem, nem kel helyettem senki kifejtse az írásaim lényegét.
Csak azt írtam, hogy nem tagadja, a többit te képzelted oda. Máskor ne tégy ilyent mert nem helyes...
Bajnaizni pedig a cikkek kezdtek, szóval az állítólagos tőle való félelem is mese, belemagyarázott kitaláció.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Egyenlőre ott tartunk hogy köteles lacikának van gárdája, Bajnainak meg nincs gárdája. Ezek a tények, aki mást mond az hazudik. Ennyi.
Csizmás Kond
@Horizont: Ne tedd és nem is rendreutasítás volt, hanem kiigazítás, ugyanis képzelődni szabad de azt nem illik másra fogni.
A Bajnaizásnál meg annyit tévedtem, hogy ugyan mindenki Bajnaizik de az a bizonyos tőle való félés csak feltételezés.
...amúgy nem hittem, hogy köze van hozzá de mivel nem cáfolta kezdem azt hinni.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Te ott tartasz én egészen máshol...
de ha már említetted melyik a Köteles gárda ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Mert te hol tartasz? A parlamenti.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ...én még nem képzelődök...de szólhatnál a gárdáról is...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Akkor jó ha te még nem képzelődsz mert a kóser alajos már igen. A köteles gárda meg több mint 300 fővel alkult a parlamentben, tudod azok akik segítettek kifeszíteni a cöfös molinót.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Ja most értem...szóval úgy...
de azt tudod-e, hogy olyan gárda mindig is volt a parlamentben ?...vagy még te nem jutottál el addig...se.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Van bizony és gondolom már azt is tudod hogy szerveződik a kubaszov gárda is.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ...de hát a fészbukon a baloldal is szerveződött elégszer, ha jól tudom...vagy az ismét nem számít...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Mesélj milyen baloldali gárdák szerveződtek a fészbukon mert én nem járok oda.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Ha nem jársz oda akkor miért állítod ilyen konkrétan a Kubatovos gárdát ?...neked elég ha a szomszédasszony elújságolja ,
csegala
Megmondanátok Fidesz fanok, hogy mi értelmét látta volna ennek Bajnai? Mi lett volna a célja azzal, hogy odaküld 50 embert? Lett volna valamilyen politikai haszna? Előbb gondolkodjatok már az isten szerelmére, mielőtt támadtok, vagy csak ezt sikerült kitalálnotok? Ha igen, akkor ez nagyon gyenge.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Há má megint nem a kérdésemre válaszoltál. Kubaszov elvtárs maga jelentette be hogy pártőrséget szervez. Innét tudom.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ..ja, ha elvtársak vagytok akkor értem...mert én úgy tudtam, hogy a fészbukon szervezkedik, nem gondoltam, hogy neked személyesen is beszámolt...
és milyen nevet ad a gárdájának ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: A fészbukon szervezkedik kubaszov elvtárs? Akkor te többet tudsz mint én. Gondolom kubaszov gárda lesz a neve de lehet hogy te már tudsz valami konkrétumot is. Mesélhetnél hogy álltok a szervezéssel, milyen lesz az új egyenruha stb.
Csizmás Kond
@Horizont: Ez ami ma folyik már nagyon rég nem politika, hanem ámítás, amit sokan semmiért sem hagynának ki.
Bajnai...szerintem milyen a mosdó olyan a törölköző. Annyira belejöttek az egymás cseszegetésében, hogy már egyesek a politikai karrierjüket is arra építik.
...és ne hamarkodd el a dicshimnuszt...
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Ember te gárdáztál nem én...vagy már elfelejtetted ?
szerintem te kéne jobban tudd, én csak azt mondtam le honnan hallottam róla.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Igen, azt mondtam hogy szerveződik a kubaszov gárda. Ember, mi nem stimmel ezzel? Én is csak azt mondtam le hogy honnét hallottam róla, magától kubaszov elvtárstól.
Csizmás Kond
@Horizont: Kimondottan nekem való jóra nem számítottam, de szerintem ha Orbán öngazdálkodó koncepciója alakul ki jobb mint az állandó hitelvisszafizetéses kölcsönbőlgazdálkodás.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Jólvan na, megértettem de már kezdtem unni.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Jólvan na, de arról én nem tehetek ha nehezen értetted meg. Én is unom már nagyon úgyhogy fejezzük is be szerintem.
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy nem fehér vagy fekete de az a véglet, a többi csak közbelső amivel lehet hintáztatni sokáig az embereket vagy a lehetőségek szerint minél hamarább végrehajtani.
Az államadósságot pedig mindig a beszedett adókból fizették és fizetik meg. Az, hogy adót ki fizet és mennyit az ismét vitatható mert olyan nem lesz, hogy az mindenkinek tetszedjen.
Most az egykulcsos a sláger, holott szerintem épp abba van az egyenlőség, persze ha csak felül tud kerekedni az irigységen.
Az egészségügy pedig ma jobban működik mint Ágnes vagy az bajszos kisöreg korában.
A tanügyet a mindenáron szerepelni akaró festettszőke eléggé összekutyulta de az is kialakul ha kellően félreállítják.
A hitelt nem akarom boncolgatni mert ha érintett vagy benne esetleg sértésnek veszed, viszont az elmondom, hogy azzal csak a felvevő vádolható.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem folytatom, mert átment kampányba...akár a vezérek úgy kezdjük mindjárt...:))
Nézd, tudom, hogy nehéz egy beidegzet, belehajszolt és megszokott rendszernek egyik napról a másikra hátat fordítani, de előbb utóbb bele kell törődni, hogy mindenki a saját embere és csak magára számíthat. Az állandó istápolás csak arra jó, hogy mindig sántikáljunk. Elkezdődött egy folyamat ami ha végbemehet megváltoztat mindent, felfogást, hozzáállást mindent.
Külföld azért van előnybe, mert náluk nem volt ez az egyenlőségi agymosásos rendszer ami megzavarhatta volna a látásmódjukat. Ők végig önrendelkezők, önfenntartók voltak, ami mi még csak most kezdünk visszatanulni.
A szakmai elit pedig annyira elit amennyire igényesek vagyunk mi, sem több sem kevesebb.
kengyefuto
@Csizmás Kond: Mit hadoválsz?? Mi ez a zagyva melléduma??
Csizmás Kond
@Horizont: Nézd kislány már százszor leírtam de a te kedvedért mégegyszer megteszem. Az a bizonyos szakmai elit a mi választásunk révén kerül a polcra, magyarán az van ott akit mi oda választottunk. A igényességet nem a fórumon kell hangoztatni, hanem a választáskor odafigyelni, és nem bedőlni minden önjelöltnek.
Élő példa, a most kampányoló Bajnai. Őt úgy ahogy ismerjük, de hogy ki lesz a kormánya tagja arról egy szó sincs viszont mégis sokan rajongnak érte. Ez amolyan zsákbamacska, aminek ugyanaz lesz az eredménye mint amiért most keseregsz.
Naszóval itt dühöngeni csak a patikusok malmára hajtja a vizet.
Hellcat
Az agresszív szardoblálás az a viki stílusa szóval engem nem lepett meg.,,,
massa
Nem kell törödni gyilkos galóccákkal ez a fidesz !
Csizmás Kond
@Horizont: Aki bele akar kötni valamibe az biztos okot is talál, tehát nem meggyőzni akarlak, vagy összehasonlítani a jövőt a jelennel, csupán azt próbáltam kifejezni, hogy ha komolyabb stratégiával nem állnak elő akkor nálam nincs esélyük...és szerintem amiket már beharangozott annál egyebet ezután sem fog mondani, az pedig semmire sem elég.
kengyefuto
@Horizont: A fidesz retteg!!Retteg,mert kezd ráébredni,hogy totális bajokat okozott!! És már se ereje,se ideje,se támogatottsága nincs az okozott bajok javítására! Retteg az elszámoltatás nagyon is valós bekövetkezésétől!!Ez a rettegés óriási veszélyt hordoz magában a társadalomra nézve!!
kengyefuto
@Csizmás Kond: És már szerveződik is tovább!!A lábbal verés már elkezdődött!! Mesterházy 150000 levelet küjdött szét az évértékelőn résztvevőkkel!A posta költség mentesen! A fidesz erre közpénzt használ!
kengyefuto
@csegala: Nem gondolnak ezek semmit,mert nem engedélyezte nekik a vezérböllér! Csak azt kötelesek szajkózni,hogy a Bajnai,Gyurcsány balhéznak!! ezért fizeti őket a csúti bírkapásztor!
kengyefuto
@Csizmás Kond: Kérek engedélyt rá szavazni !!
csegala
@kengyefuto: Igen, valóban nem gondolkodnak. Ezek úgy fognak Orbán miatt éhenhalni, hogy közben a fényképét csókolgatják.
outsider
@Csizmás Kond: "Az a bizonyos szakmai elit a mi választásunk révén kerül a polcra, magyarán az van ott akit mi oda választottunk."

"Ez amolyan zsákbamacska"

Értem :)
outsider
@Csizmás Kond: "Nem folytatom," mert igazad van Horizont. :)

A magyarnak nem kell egyenlőség, csak a becsületes munkájából akar megélni! "Külföld (e)zért van előnybe", mert ott ez működik!
Csizmás Kond
@outsider: Dehogy zsákbamacsk, inkább rejtvény. Meg kell fejteni és ott a megoldás, nem amikor kibontod a zsákot akkor visítozni.
outsider
@Csizmás Kond: Most magaddal vitatkozol?

"Ez amolyan zsákbamacska" - "Dehogy zsákbamacska"
Csizmás Kond
@outsider: Veled...mert nem érted mit írtam. A zsákbamacskával arra céloztam, hogy aki pillanatnyi tetszésre vagy szimpátiára szavaz...olvasd el mégegyszer.
outsider
@Csizmás Kond: Akkor nem igazán értem, de nem számít.

A zsákbamacska az fifty-fifty, pl a fidesz az pont 100% sz@r.
Ne hibáztasd azt aki belekapaszkodik az 50%-kal jobb eséllyel indulóba:)
outsider
@Csizmás Kond: Nem tudok mondani egyet sem, nem is céloztam ilyesmire.
Sajnálom, hogy csak ezt és ennyi reakciót váltottam ki belőled :)
Csizmás Kond
@outsider: ..inkább sajnáld magad...
Az aki tudja hogy nem jó de nem tudja hogy mi a jó az nem biztos, hogy az elsőt is helyesen ítélte meg.
Az ilyen fifti-fftis ikszelések miatt vagyunk itt. Az viszont zokon esik ha valaki próbál előrelátó gondolkodásra ösztökélni. Nem sértegetni akartalak csak rávilágítani hogy ha felelős hozzáállást vársz el akkor te is úgy kell gondolkodj.
outsider
@Csizmás Kond: Magam sajnáltam, ha nem vetted volna észre:)

Tapasztalatból már lehet tudni mi a jó, mi a rossz. Tapasztalat híján csak találgatni lehet.

Amennyire lehetőségem van én előrelátóan gondolkodom és döntök. Sajnos a fifty-fifty kiküszöbölhetetlen, a magyar politikában ez pláne igaz.

ui.: én már rég leszoktam a fifty-fiftys ikszelésekről. de lásd be, az 50 több mint a 0:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.