„Hülyék vagytok”, „elfogyott a narkó?”, „söpredék liberális csürhe”, „agyonverném őket” – többek között ezek hangzottak el a Fidesz-székháznál az ellentüntetők részéről. Volt, aki úgy gondolta, az alkotmánymódosítás ellen tiltakozóknak az a baja, hogy az Alaptörvény úgy kezdődik: „Isten, áldd meg a magyart!”. Egyes ellentüntetők azt szerették volna, hogy a tiltakozók menjenek tanulni, mások inkább Jeruzsálembe küldték volna őket, megint mások pedig vízágyút vetettek volna be a székházba behatolók ellen. De Himnuszt is énekeltek az ellendemonstrálók.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
A legröhejesebb az új megmondóemberük dumája volt,( mittudomén milyen Máté) aki azt mondta, hogy türhetetlen az agresszió, meg hogy Bajnai hergeli a fiatalokat. Bezzeg 2006-ban mikor a Kossuth-teret telesz@ró csűrhét NAPONTA FIDESZES POLITIKUSOK BÍZTATTÁK--az ugye rendben volt. Igaz akkor Kocsis Máté még hű MIÉPes volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A videót nézve elállt a lélegzetem. Idős korukra külsőleg jól ápolt emberek, hogy így viselkedjenek. Nálunk a sarki kocsmában is választékosabban beszélnek és finomabban viselkednek, mint ezek.
Azt meg kicsit jobban át kellene gondolniuk, hogy ezektől a fiataloktól kapják a nyugdíjukat. Már ha egyáltalán itthon maradnak. Mert a kormányunk és pártunk úgy néz ki, nem ragaszkodik a magyar fiatalsághoz. Majd importálnak esetleg keletről.
coyote3
@lenhardtibolya: Drága kisszívem! Elég fura fogalmaid vannak az acsarkodásról. Nézd meg figyelmesen még párszor a filmet, hátha megérted, melyik az acsarkodás. Ha harmadszorra sem jön össze ne terheld magad...
bretagne
@Obuda: Biztos, hogy felébredne, de ilyen tragédiára nem gonolnék szívesen.
Hellcat
Micsoda csodálatos szimpatizánsok...én is várom a fidesznyikek véleményét...
excep
ennyi elvakult büdös tahót itt soha nem lesz normális élet és összefogás és ezt ki is használja ez a politikai kalandor alja banda
világlátó
Az ellentüntetők" spontán " felháborodása számomra mégis inkább arról tanuskodik, hogy mindig van és főleg lesz ügyeletes ellentüntető csoport, akik előbb mint utóbb, felkészültebbek lesznek, szervezettebbek lesznek, mint a jogos ügyekért tüntetők.A ma még nevetséges emberek, handabandázók holnapra szerkesztett szólamokat fújó ellentüntetők lesznek. Az utcákon is, a parlamentben is szervezett, rendezett, a nyugodt erőt sugárzó kormánytagok, pártvezetők és lojális országgyűlési képviselők zárnak össze és a szinkronkülönbség erős lesz, hacsak, a tüntetők nem mutatnak fel hasonló előkészítettséget, szervezettséget, jól megfogalmazott érveket, ellenérveket. Nem lesz ez olyan nehéz, amikor a rágalom halmaz már unalomig ismételt. Ha erre nem készülnek fel a fiatalok és mindenki más aki úgy érzi tennie kell valamit, , minden megmozdulásuk ellehetetlenül, halvány , gyengécske tiltakozás, vágyakozás, hangjaivá silányul és elhal. A gyűlölet hangja vad és kíméletlen, ezzel szembe menni a szeretet és a megértés vágyával teljesen lehetetlen, sikertelen. A gyűlöletre gyűlölettel válaszolni pedig - ez nem a mai magyar ellenzékiség módszere, stílusa, mert ezzel egyenlővé válna azokkal - nem érdemes mert később szégyellnénk magunkat emiatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.