„Hülyék vagytok”, „elfogyott a narkó?”, „söpredék liberális csürhe”, „agyonverném őket” – többek között ezek hangzottak el a Fidesz-székháznál az ellentüntetők részéről. Volt, aki úgy gondolta, az alkotmánymódosítás ellen tiltakozóknak az a baja, hogy az Alaptörvény úgy kezdődik: „Isten, áldd meg a magyart!”. Egyes ellentüntetők azt szerették volna, hogy a tiltakozók menjenek tanulni, mások inkább Jeruzsálembe küldték volna őket, megint mások pedig vízágyút vetettek volna be a székházba behatolók ellen. De Himnuszt is énekeltek az ellendemonstrálók.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
A legröhejesebb az új megmondóemberük dumája volt,( mittudomén milyen Máté) aki azt mondta, hogy türhetetlen az agresszió, meg hogy Bajnai hergeli a fiatalokat. Bezzeg 2006-ban mikor a Kossuth-teret telesz@ró csűrhét NAPONTA FIDESZES POLITIKUSOK BÍZTATTÁK--az ugye rendben volt. Igaz akkor Kocsis Máté még hű MIÉPes volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Ezek voltak a békés ellentüntetők?
Innentől azt javaslom már tényleg ne adjátok fel fiúk. Először is mindenképpen írjátok bele az alaptörvénybe, hogy a sósav és nyögdíjas elmebetegek használata székházfoglalással genyózók ellen alanyi jogon bevethető eszköz legyen.
a Pepita
Csak egy (1) csendes, szerény, keresztényi, "jó arcot" látnék köztük...
DR Eric CARTMEN
A legröhejesebb az új megmondóemberük dumája volt,( mittudomén milyen Máté) aki azt mondta, hogy türhetetlen az agresszió, meg hogy Bajnai hergeli a fiatalokat. Bezzeg 2006-ban mikor a Kossuth-teret telesz@ró csűrhét NAPONTA FIDESZES POLITIKUSOK BÍZTATTÁK--az ugye rendben volt. Igaz akkor Kocsis Máté még hű MIÉPes volt.
Törölt felhasználó
@a Pepita: Amúgy igen, szerintem ez rohadt messze áll a valódi konzervatív keresztény értékektől...de a fidesz nem is volt az soha, ezt mondják közben kommunista ideológiákkal nyomulnak. Minden rendszerből összeollózták a tömegeket legjobban manipuláló ideológiákat, jelszavakat.
nyanya001
@Horizont: Minden esély megvan rá, most, hogy a Kubatov szervezni kezdete
a Fideszes szimpatizánsokat !
lajospapa
Ha ez így megy a választásokig a provokációkból olyan helyzet alakul ki, hogy rendkívüli állapotot lehessen elrendelni. A cél ez. Ne váljék be a jóslatom!
nyanya001
@Horizont: Nahát ! Miket nem szeretnél :)
marlin
@Horizont: Ez egy ilyen ország, itt folyton beborul! : - ((!
". . . . . . .
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
. . . . . . . .
Ebek hazája ma, nem az enyém -
. . . . . . . .
Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon."
tűzróka1939
A legszebb a dologban az , egyik bírkamenetes sem tudta mi ellen "ellentünteknek" . Jó mi ? Káromkodni viszont kifogástalanul tudnak . Az a vadbarom csak a todósítókba tudott belekötni . Nem érvelek . Verek . Vén ostoba megvezetett csűrhe .
bundi
@marlin: @Horizont: nekem külön tetszik a keresztényi érdekeket védő "nem vagyok keresztény" 4 perc 10 nél,
www.youtube.com/watch?v=8kzxPrN5bag
sajnos ezt a verset én is magaménak érzem.
coyote3
Az összes ellentüntető IQ-jának összege sem érte el a 12-őt. Mondjuk, amikor megérkeztek a fideSS-es politikusok, akkor sem lett magasabb.
De végtelen öröm volt látni, hogy a NER nagy vezérének gyűlölet keltő munkája beérett. Ahogy egy nagy ember fogalmazta meg anno: A diktatúrákat a végtelen buta emberek tartják életben...
lenhardtibolya
@a Pepita: Csak egyetlen csendes, normális fiatalt látnék a székházfoglalók között...
lenhardtibolya
@coyote3: A demonstrálók, acsarkodók IQ-ja sem lehet túlságosan magas, ahogy skandálták a betanult szöveget, mint az elmebetegek.
a Pepita
@lenhardtibolya
Most először és utoljára válaszolok neked. Te mást láttál a videókon mint mindenki más. Ez a létezés 7 szintjével vagy a párhuzamos dimenziókkal magyarázható...))Nem igen tud érdekelni...
bretagne
@Horizont: reméljük, hogy vér nem folyik majd.
Obuda
@bretagne: lehet hogy az kellene!! talán felébredne a Nemzet!!
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: Tudja Ibolyka, a tüntetések már csak ilyenek, skandálnak valamit, véleményt nyílvánítanak.

Meg vannak ugye olyanok is, ahol gyújtogatnak, kukát burogatnak, rendőrt vernek.
Persze a fidiótizmus óta tudjuk, hogy az utóbbi a békés, az előbbi huliganizmus?

Egészen véletlenül nem vél felfedezni a valóság és az Ön által felvázolt értékelés között egy hangyányi antagonisztikus ellentétet?
outsider
@Horizont: Engedelmeddel és engedelmükkel:)

entero:
Nem hiszem el. biztos csak egy mszp-s kampányfilm forgatása volt.
Ja, egyébként láttam a hírtv-n is ilyesmiről beszéltek, a gyáramba menet néztem a lexusban.

nahát:
Szemét, neveletlen, iskolakerülő li-ba-l-lib-a-sik.

mano (droid):
[törölve]
öcsi55
Sok vén megtévesztett hülye, akiknek lila gőzük sincs mi ellen tüntetnek a fiatalok. Ha megkérdeznénk tőlük,hogy mi is az alkotmány ,mi a lényege,vajon hányan tudnák elmondani?Csak hőzöngenek meg kiröhögtetik magukat.
honeykiss
Az ilyen begőzölt megtévesztett öreg nyugdíjasok miatt kell sok más értelmes normálisan gondolkodó idős embernek eltűrnie azt ahogy beszélnek az öregekről...sajnos mindenkit egy kalap alá vesznek...Szégyen ahogy ezek itt anyáznak és ahogy beszélnek némelyik azt sem tudja miért van ott...szorongatja a rózsafűzést és közben ocsmányságok dölnek ki a száján...ez nem ellentüntetés , olyan az egész csűrhe mert mást nem lehet mondani,mint régen az ecseri piac,de még annál is rosszabb,mert azok legalább tudták miért vannak ott...
QQCSI
@nyanya001: tegnap, 12:08

Békemenetes szinonimája: erkölcsileg feddhetetlen. :)

Juj, de vicces vagyok...:)
Mobil123
@QQCSI: Azért remélem nem várják el ezektől a fiataloktól ezek a "kulturált" ősz hajú asszonyok, férfiak és nem ősz hajuak, hogy kitermeljék azt az értéket amiből a nyugdíjukat felvehessék havonta, és persze 13. havit, és ne adja az ég még 14. havit is.
Mert azért el kéne gondolkodni , hogy kikell ordítoznak a" kulturált" ellentüntetők.
Megjegyzem ezt sem tudtam végignézni, mert olyan mintha az én gyerekemnek ordibálna a vén kecskéné, és ...!!!
nemkati
@marlin: Ez éppen 100 éves vers. 100 év alatt minden maradt a régiben.

De mit várunk, mit várunk mondjuk magunktól? Ilyenek vagyunk. Tisztelet az elenyésző kivételnek.
nemkati
@Dr.luigilongo60: Szeinted van értelme egy ilyen Ibolykának olyan, általa soha nem hallott kifejezést említeni, mint "antagonisztikus ellentét"? Mikor a békésmenetesek bekiabálásainak értelmét sem fogta föl? Nem is beszélve a tüntetés célját?
Dr.luigilongo60
@nemkati: Ismeri ő nagyon jól a szavak jelentését, sőt azt is tudja, hogy amit mond, az bődületes baromság, csak hát ezért fizetik.
A munkaköri kötelesség nem játék!:-)))
nemkati
@Dr.luigilongo60: Aki olyan munkát vállal el, ami az elveivel ellentétes, az egy kukac. Akinek meg egyezik az elveivel az ilyen munka, az még kukacabb! :)
nemkati
@Dr.luigilongo60: Ja, akkor helyesbítek:

:(
szepwilly
@Dr. Felipe: megvezetett öreg birkak,akik remenykednek a 14. nyugdijban!
szepwilly
@Dr.luigilongo60: gondolod,hogy megertette!?
kedwes
Nos, én nagyon tartok attól, hogy Pártunkéskormányunk ki fogja harcolni a nép egymásnak ugrását. Csak az a kérdés kinek lesz ez jó?
kerék
Ezek annyira hülyék, hogy már viccesek. Azt sem tudják miről beszélnek, nyomorék barmok.
Az ilyet büntetni kéne.
human
A videót nézve elállt a lélegzetem. Idős korukra külsőleg jól ápolt emberek, hogy így viselkedjenek. Nálunk a sarki kocsmában is választékosabban beszélnek és finomabban viselkednek, mint ezek.
Azt meg kicsit jobban át kellene gondolniuk, hogy ezektől a fiataloktól kapják a nyugdíjukat. Már ha egyáltalán itthon maradnak. Mert a kormányunk és pártunk úgy néz ki, nem ragaszkodik a magyar fiatalsághoz. Majd importálnak esetleg keletről.
coyote3
@lenhardtibolya: Drága kisszívem! Elég fura fogalmaid vannak az acsarkodásról. Nézd meg figyelmesen még párszor a filmet, hátha megérted, melyik az acsarkodás. Ha harmadszorra sem jön össze ne terheld magad...
bretagne
@Obuda: Biztos, hogy felébredne, de ilyen tragédiára nem gonolnék szívesen.
Hellcat
Micsoda csodálatos szimpatizánsok...én is várom a fidesznyikek véleményét...
excep
ennyi elvakult büdös tahót itt soha nem lesz normális élet és összefogás és ezt ki is használja ez a politikai kalandor alja banda
világlátó
Az ellentüntetők" spontán " felháborodása számomra mégis inkább arról tanuskodik, hogy mindig van és főleg lesz ügyeletes ellentüntető csoport, akik előbb mint utóbb, felkészültebbek lesznek, szervezettebbek lesznek, mint a jogos ügyekért tüntetők.A ma még nevetséges emberek, handabandázók holnapra szerkesztett szólamokat fújó ellentüntetők lesznek. Az utcákon is, a parlamentben is szervezett, rendezett, a nyugodt erőt sugárzó kormánytagok, pártvezetők és lojális országgyűlési képviselők zárnak össze és a szinkronkülönbség erős lesz, hacsak, a tüntetők nem mutatnak fel hasonló előkészítettséget, szervezettséget, jól megfogalmazott érveket, ellenérveket. Nem lesz ez olyan nehéz, amikor a rágalom halmaz már unalomig ismételt. Ha erre nem készülnek fel a fiatalok és mindenki más aki úgy érzi tennie kell valamit, , minden megmozdulásuk ellehetetlenül, halvány , gyengécske tiltakozás, vágyakozás, hangjaivá silányul és elhal. A gyűlölet hangja vad és kíméletlen, ezzel szembe menni a szeretet és a megértés vágyával teljesen lehetetlen, sikertelen. A gyűlöletre gyűlölettel válaszolni pedig - ez nem a mai magyar ellenzékiség módszere, stílusa, mert ezzel egyenlővé válna azokkal - nem érdemes mert később szégyellnénk magunkat emiatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.