A jövő évi parlamenti választások kérdése nem egyszerűen az, hogy a baloldal legyőzi-e a jobboldalt, vagy fordítva, hanem korszakváltásnak kell következnie - mondta hétfő este Londonban Bajnai Gordon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Na mindjárt gondoltam, hogy kezdődik a "nyooocévezés"...
Kell még a libázás, libsizés,komcsizás, na meg a Gyurcsány:)
Gyorsan írjátok ki magatokból a frusztrációitokat,és máris jobban lesztek.

Aztán lehet a cikkhez...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Gordon, én tudnék ötletelni mivel lehetne a sarut csizmára cserélned,de a puttonyról le kellene mondanod, mert télapó állása már foglalt!
zilikutya
Amikor a szocik 8 éven át hatalmon voltak, miért nem csinálták, amit most szükségesnek
mondanak? Mert szétlopták az országot, s közben alaposan megtollasodtak!
soljanka
Na mindjárt gondoltam, hogy kezdődik a "nyooocévezés"...
Kell még a libázás, libsizés,komcsizás, na meg a Gyurcsány:)
Gyorsan írjátok ki magatokból a frusztrációitokat,és máris jobban lesztek.

Aztán lehet a cikkhez...
DR Eric CARTMEN
@zilikutya: Még szerencse hogy most jobban élünk!!! Mennyi is most az EURÓ? Mennyi is most egy kiló kenyér, egy kiló hús, egy liter benzin?? Mennyik voltak ezek mondjuk mikor jöttek a püffedt pávatáncosék??? Ja és akkor még volt a magánnyugdíj számlámon másfél millió forintom !!! ELVTÁRS !!!
csa-csa
onnan egyenesen carnék arra mit mond a tetves parlament!
Pilóta
@zilikutya: ... meee, nem jutott akkó eszükbe! ... eszükbe?! ... ugyan!
töky
Ebben az országban négyévenként korszakváltás van. Érdekes módon mindig szarabb lesz.
Lehetne már legalább egyszer nem korszakokat váltani? Ideológiát kell váltani, ahogyan Palotás mondta a 94-es választásokon. Ne a politikáért gazdálkodjunk, hanem a gazdaságért politizáljunk. Sajnos ebbe a koncepcióba ezek a mai szemét korrupt politikusok nem férnek bele. Zavarni kellene a p...csába az összeset. Csak ezzel az a probléma, hogy az újak is hamar beletanulnak a dologba.
Január
@töky: Biztos csak álom, de szükség lenne valami képviselői önkorlátozásra, hogy ne csak addig képviseljék a népet, országot és ne csak a retorika szintjén míg meg nem választják őket, hanem a választási ciklus egészében dolgozzanak az országért.
Na jó, elég lenne, ha a ciklus első 3/4-ében, az utolsó negyedben akár az új választásra
is készülhetnének.
Csak az a gond, hogy az első a magánügy a magán gazdagodás, és ez 3,5 évig tart, majd a választási küzdelemben ismét eszükbe jut a nép, az ország, de ekkor már mit tudnak tenni, ha olyan nagyon akarnának is tenni, de már nincs idő. Ez megy 23 éve.

Minden honatya ott kezdi, hogy neki személy szerint mi jár. Azért érdemes picit beleolvasni a vagyonnyilatkozatokba, a képviselői javadalmazásba, és rögtön tudja mindenki miért is olyan nagy a harc a képviselői helyekért.
töky
@Január: Egyet értek veled. DE : láthatóan a magán meggazdagodás folyamata számukra a mindenek feletti szempont. ( szerintem más szempont nem is létezik) 3,5 év után is az motiválja őket, hogy ne essenek ki a mézes bödön közvetlen közeléből, ezért kampányolnak amúgy eszementen és gyűlölködve. A választókat meg leszarják, de kurvára. Önkorlátozás? A törvényeket ők alkotják. Egyik sem olyan hülye, hogy olyan törvényt fogadjon el, ami korlátozná a vagyonosodásban. Valahogy alapjaiban kellene megváltoztatni ezt a rendszert, de hogy hogyan , azt nem tudom.Nem vagyok politológus. Lehet vissza kellene térni a Marxi - Lenini elvekhez csak valahogyan kifinomítva.
szzs
ördögi kör pörög forog eszmélj MAGYAR visszajön a szar, a szar helyébe, NEM EMLÉKSZEL !!!
zilikutya
@DR Eric CARTMEN: Nem vagyok elvtársa senkinek. És nem is leszek. Sem valamely pártnak tagja. Még azon is gondolkozom, hogy jövőre elmenjek-e választani. Már minden oldal, párt volt hatalmon, de a kisember mindig egyre rosszabbul élt! A felső tízezer pedig egyre gyarapodott. Minden párt leszerepelt már. Közben jól meggazdagodtak. Jó szívvel egyiket sem tudom választani!
bundi
@Pilóta: gondolkoztál azon, hogy meg kellene várnod a pártközpontból, a hivatalos reakciót? mert ez a jópofizás csak eleinte volt érdekes. lassan kezd kínossá válni.
zipper
@zilikutya: Miért nem tettél feljelentést, ha annyira loptak ?

Most nem lopnak, hanem nyíltan egymás zsebébe tömik a kest...ez mennyivel jobb ?

@Pilóta !

Mi történt ? A Lendvay utca biztonsági őrei már gépezhetnek is ?
tivoli
@zilikutya: Rögtön az unijóra! És annak a sok pökhendi "politikusnak" és holdudvarának meg lenne spórolva a járandósága. Mehetne egyenest a nagy közösbe!
JAJMÁR
Má' csak ilyen a magyar. Soha nem lesz annyira tele a zsebe, hogy ne férne bele több :( De tényleg ilyen?
kedwes
@zilikutya: Mert a mindenkori ellenzék, jobban tudja mit is kellene csinálni, de a hatalomra jutáskor elgurul a gyógyszer!
kedwes
@Január: Bizony csak álom! Sajnos. Sokkal többen vannak mint kellene, sőt többet visznek haza mint érnek!
kedwes
@töky: Addig amíg a "képviselő" nem köteles beszámolni a választóinak, a választó körzetének, Amíg a második "munkanapon" azt bírálják el, hogy mennyiért akarnak "semmit" csinálni, addig nem lehet, másról beszélni!
bundi
@kedwes: nesze meked demokrácia:
www.youtube.com/watch?v=cFiXLjcWUhw
(kíváncsi lennék most engednék-e eprjesék az ilyen filmeket)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.