A választási regisztráció körüli hercehurca fő vesztesei a külföldön élő magyarok lehetnek. Ha a kormány nem írja újra időben a választási törvény Alkotmánybíróság által megsemmisített részeit, lehetetlenné válik, hogy a külföldön dolgozó több százezer magyar választhasson.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Mivel nem a kormányközeliek családjai,rokonai hagyták el az országot a megélhetésük biztosítása miatt,rohadtul nem érdeke a kormánynak,hogy ezek az állampolgárok le tudjanak adni egy érvényes szavazatot,amely világosan közli velük,hogy szavazatukat a Fidesz ellenében,a leváltásukra,a megbuktatásukra adják le,mivel az otthoni megélhetésüket sikeresen ellehetetlenítették,emiatt kényszerülnek külföldön munkát keresni!
A Fideszre,max azok szavaznak,akik Ádertől kaptak állampolgársági gesztus passzust !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
Sztem aki már kint van és biztosan keres azt totál nem érdekli, max csodálkozik rajtunk hogy miért vákumozunk itt amikor kint nagyon sokan és köszönik jól élnek. Kint egy mosogatásból meg lehet élni. A másik aki itt él és szivja magába a rengeteg jóságot fadesz urfitol annak legyen joga szavazni, aki nem itt él, nem ide adózik, nem itt sanyarog minimálbéren az ne döntsön már ide. Ezt jó lenne a Románokra is érteni... miskolcon a románok beszédelegtek a tuti állásba, de itt élnek elvileg ide fizetnek azok szavazhatnak.
QQCSI
@adsl70: Hát, azért Kriza Ákos szavazatától (is) szívesen eltekintenék...
csa-csa
" lehetetlenné válik, hogy a külföldön dolgozó több százezer magyar választhasson."

miből gondolják hogy mondjuk Londonból többszörös fizuért egyáltalán akarnak szavazni!
QQCSI
@csa-csa: Ha tényleg lehetne levélben szavazni, az itthon maradott családtagjaik kedvéért esetleg sokan megtennék.
coni
Ha másképpen kormányoztak volna, nem lenne ennyi magyar állampolgár külföldön.
kukac50
A kormány most a kettős állampolgárokat támogatja.Azoktól várja a szavazatokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.