Kedden és szerdán még folytatódik az enyhe idő, de a hét közepén órák alatt 10-12 fokot csökken majd a hőmérséklet, és az esőt egyre több helyen havazás váltja fel. Nagyon valószínű, hogy a következő napokban Európa jó részén az időjárás változásai a vezető hírek közé kerülnek, ugyanis március közepéhez képest meglehetősen szélsőséges meteorológiai jelenségek várnak ránk - figyelmeztetett Tóth Tamás meteorológus. A hét közepétől a Kárpát-medencében is érezhető lesz a hatása, hogy a kontinens északi vidékein nagyon nagy mennyiségű hideg levegő halmozódott fel. Hozzávetőlegesen az 50. szélességi körtől északra, hétfőn már szinte mindenütt fagypont alatt alakult a hőmérséklet, és a Brit-szigeteken is sokfelé havazott, ami márciusban egyáltalán nem általános dolog.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Basszus most még ez is!! Hát nem elég Orbán, Tek ???
Zsuga
Remélem ugyan ilyen gyorsan tovább is áll! Nesze neked március 15!
human
A télügyi kormánybiztos felgyűrte az ingujjat és munkához látott. Ismeretlen hatalmak nekünk nem parancsolhatnak. Tavasz ide, tavasz oda, itt tél lesz ha mondom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.