Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelbe utazik a kétnapos európai uniós csúcstalálkozóra - derül ki Havasi Bertalannak, a miniszterelnök sajtófőnökének az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásából.

Orbán Viktor az EU-csúcsot megelőzően nemzetközi sajtótájékoztatót tart az Európai Tanács épületében - olvasható a sajtómeghívóban.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
@kerék: az a baj öreg, hogy nem fog megdőlni és nincs ma az az erő az országban, aki bármilyen eszközzel megdöntené ennek a hazug barna embernek nevezett agyament baromnak a hatalmát. A fideszes kutyák meg addig csaholnak körülötte, amíg megkapják a napi csontjukat. Őket nem lehet legéppuskázni sem. Majd ha egyszer megdől ennek a hazaárulónak a hatalma, akkor tömegesen fognak átsunnyogni a hatalomba került pártnak a csőcselékébe azzal, hogy ők mennyire utálták az orbán rendszerét és mennyire harcoltak ellene csendes eszközökkel. Ezek már csak ilyenek. Mocskok a köbön. Bocs, de el kell menjek hányni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
A mai Metropolban még mindig megjelent a fél oldalnyi meghívó, miszerint a Múzeum kertben Orbán Viktor mond ünnepi beszédet...
harmatos55
Bátor hős vezérünk megint megijedt nem mert itthon maradni ezen a nagy nemzeti ünnepen csak a szája jár!!
kukac50
Szarba hagyta a szegényeket már a kezdetektől fogva, most a békemeneteseket is szarba hagyja. Nem mer a saját Népével ünnepelni!
A patkányok megérzik ha valami vész jön és menekülnek.
Hát Ő is.
verőce21
@Pisti271: (03:21) Egyetlen korrekt és tájékozott hozzászólás eddig.
paszulyka
Gyermekkori emlékem, hogy a fidesz kokárdával a mellén tüntetett. Ezzel megcsúfolták 1848-at . Ha most nem lesz itt akkor megcsúfolja a magyarokat.
Pisti271
@verőce21: Ezzel szemben:
"A hvg.hu-nak nyilatkozó brüsszeli piplomaták szerint nem hoznak jelentősebb döntéseket, s így a közös gazdasági kormányzás további erősítése szempontjából inkább csak köztes, egyeztető találkozó lesz a csütörtök-pénteki csúcs, mielőtt várhatóan júniusban a komoly kérdések eldőlnek majd."
Sehol sem láttam a programban az Orosz kapcsolatoról szóló részt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.