Kilenc hónapja nem látott szinten az euró ára, és a 305-ös szinten aligha lesz megállás. Mehet 320-330-ig is az árfolyam, legalábbis az elemzők szerint a kormányfő kedden erre utalt. A szándék érthető, de hatása nem lenne.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
ha megüti a 330-at, akkor 350-ig nem lesz megállás. Pszichikailag nem indokolt, hogy másként legyen. S jelenleg a gazdasági recesszióba, és a külpolitikai ignorációba a 330 úgy benne van, mint a pinty.
tűzróka1939
@nyanya001:Akkor mit keres még a miniszterelnöki székben ?
tűzróka1939
@nyanya001: Már 1989 óta . Jaj istened !-mert nekem nincs-. Megnéztem ezt a szerencsétlen kósát . "egyenes beszéd" Meg vagyok döbbenve . Amit ott összekínlódott már szánalmat ébresztett bennem iránta . Ne haragudjon meg a világ, de rendkívül buta és fanatikus vezír imádó "milyen jelző illik rá" ? fószer .
Zsuga
@nyanya001: Ezen a képen is hazudik: ekkorát fogtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.