Érdekes közvéleménykutatást találtam a Booker online könyváruház weboldalán. A felmérés névtelen, csak akkor kell megadnom az adataimat a kérdőív legvégén, ha a sorsoláson is részt akarok venni, ugyanis előfizetést, vagy könyvcsomagot lehet nyerni. Hm, végeredményben, tényleg nem kerül semmibe... csak pár kattintás, viszont cserébe érdekes könyveket is nyerhetek akár.

Forrás: booker.hu
Feltöltő: Aelita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazero
@Aelita: Tudod te. Biztos tényleg ráakadtál erre a kérdőívre és nem magatokat reklámozod mint egy ócska spammer.
Aelita
@miazero: ápolónő vagyok, a főorvos úr biztos örülne, ha reklámoznám a rendelőnket :DDD
Szívemre teszem a kezem, és bevallom, a váróteremre ráférne a felújítás, és a műszerparkunk is elég öreg már, de az ilyen kis vidéki rendelők, mint a miénk - körülbelül három-négy környékbeli falu tartozik hozzánk-, nem igen kapnak állami támogatást, örülünk, ha az önkormányzattól csurran-cseppen valami.
Szóval, kösz, bogarat ültettél a fülembe, majd felvetem a legközelebbi falugyűlésen, hogy promózni kéne valahogy a rendelőnket... hátha ide jönnek inkább, és nem a tizenöt kilométerre fekvő városba.
Aelita
@miazero: ha gondolod, bármikor, bárhova simán... akár az ajtóból is belövöm, behunyt szemmel... persze ahhoz le kéne jönnöd ide hozzánk.
Nem kell mindenhol ördögöt látni kedves miazero.
Néha a dolgok csak és csupán azok, aminek látszanak. Nem többek, és nem kevesebbek.
Megértem, hogy szkeptikus vagy, de gondolj bele, hogy ezzel a hozzáállással magadtól tagadsz meg lehetőségeket.
De legalábbis felszívod magad feleslegesen, főleg, amikor igazolást keresel arra, hogy az állításod miért helytálló.
Ha nem akarod kitölteni, ne tedd.
És pont.
Az eszmefuttatásoddal nem kell keresztbetenni az áruháznak, a valóban ott dolgozó embereknek, vagy éppen azoknak, akik tényleg jobban szeretnek online vásárolni ahelyett, hogy valamelyik multiban salátává tapostatnák magukat.
miazero
@Aelita: Szeretném ha lennének olcsó e-könyvek a mostani drága papírok helyett, olcsó e-könyv olvasók. A multikat én se szeretem, a kiszolgálás csapnivaló. De ahogy nézem ez a cég se fogja megváltani a könyvéhségben szenvedőket. Az SLP-t eltörölték a föld színéről, a scribd még működik úgy-ahogy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.