Miközben a rezsicsökkentés híre csaknem minden emberhez eljutott, annak hatásairól már erősen megoszlanak a vélemények. Ez derül ki abból a két felmérésből, amelyet a Medián januárban és februárban, azonos kérdésekkel készített.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ők sokat fogyasztanak és Nekik sok pénzük meg marad. a kisfogyasztónak meg csak pár száz forint.a boltba meg annál többet kell ott hagyni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@abacs62: Ennyi pénzből szerintem csak kölyökpezsgő lesz...
abacs62
@szaboria1: Azért semmilyet, de a "határtalan öröm", az igen, hogy van pofájuk hazudni a rezsicsökkentést.Az a "döfi", a sok seggnyaló, meg beveszi,,előbb majd három év alatt 50%-al nőtt a rezsim , nagy kegyesen vissza adna 10%-ot, ha kijönne annyira, ez a "döfi".
Dr. Felipe
Csak a fideSS birkák hiszik azt hogy hatásos a többiek meg rá fognak jönni az egy év alatt hogy átverés az egész.
szaboria1
@abacs62: Én is éppen ezt számoltam ki mennyivel került a 3 év alatt többe a gáz meg a villany és a többi rezsi kiadás. De ez a politika így lehet sok ember megvezetni.
zipper
@abacs62: Rendezzetek egy bő vacsorát, 100 fős asztalnál, 200 vendéggel, közben a 315 HUF-ból vígan kifizeted a devizahiteledet, biztosításaidat, az orvosnak is tudsz még adni, hogy hereműtétnél ne remegjen a keze...azért cigit óvatosan vásárolj belőle - a kenyérhez pedig vegyél fel hitelét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.