Az elmúlt másfél év legmagasabb szintjére emelkedett a derűlátók aránya, de így is csak minden negyedik válaszadó (24 százalék) véli úgy, hogy Magyarországon jelenleg jó irányba mennek a dolgok - derült ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet legfrissebb elemzéséből, amelyet csütörtökön a HVG is közölt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Most akkor mi van? A másik cím szerint egyre jobban mennek a dolgok!! Vagy a Mediánnak kellene eldöntenie, hogy mi lett a közvéleménykutatás eredménye, vagy a címeket feltevőnek. Ennyit az egész közvéleménykutatásról, engem még soha senki nem kérdezett meg, de még a környezetemben sem. Ha pedig a 100 megkérdezett a 10 millióból reprezentatív felmérés, akkor pláne nincs miről beszélni.
kedwes
@vukkocska: Nos, pont ez az én problémám is. A Medián is felvette a lépést, percenként képes ellentmondani saját magának.
"Az elmúlt másfél év legmagasabb szintjére emelkedett a derűlátók aránya" a "megkérdezettek" szerint. De az ellen vélemény, nem vélemény! Ugye?
vukkocska
@kedwes: Az soha. Az csak a fidesznek volt megengedve 8 évig, és sajnos hallgattak is rá. Úgy kellett volna lesöpörni, mint most ezek.
kukac50
Akik úgy érzik,hogy jól mennek a dolgok,azok Fidesz közeliek, tele vannak pénzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.