Közel ötvenen gyűltek össze Komlón a városháza előtt pénteken kora este, hogy - mint a Facebook-on fogalmaztak - tiltakozzanak a szocialisták gyűlölet-kampánya ellen. A megmozdulást a helyi Fidesz szervezte meg, miután a szerdai közmeghallgatáson egy rokkant bányász pofon vágta Polics József polgármestert.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ez már beteges hogy mindent a szocialistákra fognak ezek a vadbarmok. Beteg elmék ezek mind.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: :-)))))))))))

Már Virág Elvtárs megmondta.
tűzróka1939
Megint a szocik . A bányászok 2012 től vannak ilyen szar helyzetben . Miért csak 2010 ig mutogatnak vissza a nyomorult patkányok . Nem merik vállalni a tetteik következményeit . Megnéztem a videó felvételt . Az a nyomorúlt haszonleső mindenről zagyvált csak választ nem adott a kisemmizett embereknek . Meddig tudnak még süllyedni az ökörbéka bohócai ?
kerék
Szóval:
A fidesz jót tett, hogy elvette a nyugdíjukat, és a szocik hibája, hogy kapott egy pofont a polgármester...de hát a polgármester fideszes, azaz a fidesznek lett szánva.
Ilyen gyenge mesét és terelést rég hallottam.
csiga0771
Tudom ki az úr, tüntetett ö akkoriban a szocialisták ellen is, és 2010-ben tényleg a fideszre szavazott, azért mert megigérték hogy megtartják a nyugdíjakat! Hazudtak, igen ezt a pofont a fidesznek is szánta.
Némó Matróz
Nem szabad erőszakkal megoldást keresni!
Van más módszer ami kegyetlenebb pár pofonnál, a teljes társadalmi engedetlenség, amikor sem az orvos sem a tűzoltó nem veszi fel a munkát!
Régen ezt meg merték / tudták tenni, pedig a csendőr pofozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.